UygarTR0660
- 12 Nis 2022
- 110 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerWisecp de teknofirst teması eski veya yenisi mi hiç bilmiyorum html de bazı hatalar var
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerWisecp de teknofirst teması eski veya yenisi mi hiç bilmiyorum html de bazı hatalar var
![]()
teşekkürler kuran varmı lisans hatası ile karşılaştınızmı acaba ?Wisecp de teknofirst teması eski veya yenisi mi hiç bilmiyorum html de bazı hatalar var
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Kendisi eski tema yenisini alın da satın başka firmalara telif hakkı tamamen bende para gelsin azcıkWisecp de teknofirst teması eski veya yenisi mi hiç bilmiyorum html de bazı hatalar var
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tesekkurlerWisecp de teknofirst teması eski veya yenisi mi hiç bilmiyorum html de bazı hatalar var
![]()
teşekkürler hocamWisecp de teknofirst teması eski veya yenisi mi hiç bilmiyorum html de bazı hatalar var
![]()
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
iletirsin sevinirizHTML hatası derken sadece üst menüde hata alıyorsanız mega menu kodlarını girmeniz gereklidir wisecp panelinden , eğer aldığınız hata bu ise mega menu kodlarını iletirim konuya eklersiniz.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımWisecp de teknofirst teması eski veya yenisi mi hiç bilmiyorum html de bazı hatalar var
![]()