Hoşgeldin Misafir

Wordpres Tema ve Eklenti

Byuzmann

Malatya
17 Nis 2021
1,176 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba umarım hata yapmamışımdır , konu acarken biraz tedirgin oluyorum yanlış mı actım diye..

Şimdi kradio diye bir temam var elimde bir firmadan 1000 tl ye aldık ama isim degişikligi yüzünden tema lisansını degişmediler ben bu temayı lısansız bir şekilde kullanmak istiyorum kıra biliecek kimse varmı acaba

tema ve eklenti kıracak arkadas a tema ve eklentiyi paylaşirim tabiki dm den veya nasıl oluyorsa artık ulaştıra bilirim..

Radyonun Görselleri linkte görüldügü gibidir..

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba umarım hata yapmamışımdır , konu acarken biraz tedirgin oluyorum yanlış mı actım diye..

Şimdi kradio diye bir temam var elimde bir firmadan 1000 tl ye aldık ama isim degişikligi yüzünden tema lisansını degişmediler ben bu temayı lısansız bir şekilde kullanmak istiyorum kıra biliecek kimse varmı acaba

tema ve eklenti kıracak arkadas a tema ve eklentiyi paylaşirim tabiki dm den veya nasıl oluyorsa artık ulaştıra bilirim..

yazılımı gönderin bakalım

Byuzmann

Malatya
17 Nis 2021
1,176 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben dosyayı kırdım lisans olayı sizde kurmadım temayi
ben size sayfayıda gösterdim hocam . bunu aynı şekilde başka yerdede paylaşmışlar aynı kodlar ıcerısınde mevcut ama deişsen bişrey yok.isterseniz bir localhost deneyiniz veya normal bır sayfa uzerınden .. damardankalbefm.com böyle bir isim alıp denedim ama calışmıyor lisans hatası veriyor tekrarında

wordpresstema

7 Tem 2022
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

hocam mail adresimi versem size temayı atabilirmisiniz [email protected] adresine yollamanız mümkünmü