Hoşgeldin Misafir

Wordpress Haber Teması - SEO ve Mobil Uyumlu Full İoncubesiz Nulled

OrhanKz

16 Eyl 2021
28 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kodbaba' Alıntı:
Konuyu Yakında burda Yayınlayacağım Demiştim ve Çok geçmeden çalışmalar sonucu sizin içni en kral hits haber temasını burda full paket temiz açık kaynak kodlu ve koruma entegreli sunuyorum.
Ayrıca İlk sürümü İsteyen Arkadaşlara burdan bir link veriyorum.

İlk sürüm İNDİR: V5 Son Sürüm 

Kurulum Talimatı : Dosyayı FTP Atın insaller.php dosyasını linkden çağrın gelen yönergelere mysql bilgilerini yazın ileri diyin ve kurlum bitmiş olcak daha sonra mysql phpymadmin ile girip kullanıcı tablosundan users kısmında wp md5 generator değiştirin.  ve hayırlı olsun.

V5 Kurulu Demo Hali Burdan Bakabilirsiniz.

Şifre PM ile İletilecektir.
[img=460x819]https://www.birtema.com/wp-content/uploads/2019/09/birhaber.png[/img]

ritimsiz007

26 Eyl 2023
458 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konuyu Yakında burda Yayınlayacağım Demiştim ve Çok geçmeden çalışmalar sonucu sizin içni en kral hits haber temasını burda full paket temiz açık kaynak kodlu ve koruma entegreli sunuyorum.

Kurulum Talimatı : Dosyayı FTP Atın insaller.php dosyasını linkden çağrın gelen yönergelere mysql bilgilerini yazın ileri diyin ve kurlum bitmiş olcak daha sonra mysql phpymadmin ile girip kullanıcı tablosundan users kısmında wp md5 generator değiştirin. ve hayırlı olsun.

birhaber.png
teşekkürler

wordpresstema

7 Tem 2022
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bende v 6 var son sürüm ama şifresi yok dosyaları şifreli hemde tertemiz öyle bir yerden cekme falan değil kıracak varsa şifreli dosyaları gönderirim kırarsa orjinal halini yüklerim buraya . Bazıları dosyadaki şifreyi kırmak icin tamamını istiyor sonrada kendi kırıp kullanıyor şifreyi kırarım diyene temizler siteye eklerim.

Zaza Kral

Zaza Kral

“Düşün düşme, düştün düşünme”
Kimsenin Olmadığı Yerde
14 Mar 2024
1,215 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kurulum Talimatı : Dosyayı FTP Atın insaller.php dosyasını linkden çağrın gelen yönergelere mysql bilgilerini yazın ileri diyin ve kurlum bitmiş olcak daha sonra mysql phpymadmin ile girip kullanıcı tablosundan users kısmında wp md5 generator değiştirin. ve hayırlı olsun.

birhaber.png
teşekkürler

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Temanın SEO ve mobil uyumlu olduğundan emin olmak için, hızlı yükleme ve optimize edilmiş kod kullanımı önemlidir. Ayrıca, tema güncellenmiş ve güvenilir kaynaklardan alınmış olmalı. Null ve IonCube içermeyen versiyonu tercih ederek güvenlik ve performans avantajı sağlayabilirsiniz. Satın almadan önce demo ve kullanıcı yorumlarını kontrol edebilirsiniz.