Hoşgeldin Misafir

Wordpress OzAnime (Basit) Anime ve Dizi Teması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kutleloove

9 Haz 2019
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar, foruma yabancıyım ilk postum olduğu için ortama uygun mu bilmiyorum, affola.
Bildiğim (ve duyduğum) kadarıyla OzMovie teması yapımcısı tema satışını ve düzenlemesini bırakmış. Bende halihazırda elimde bulunan temayı paylaşmamın sakıncalı olmadığı kanısına vardım. Movifox teması kırabilen veya (FilmMag, Keremiya V5) tema editinde şu konulardan birine yardımcı olabilecek arkadaşlara temayı ücretsiz olarak göndereceğim;

• Keremiya V5 dizi haline getiremedim, yani diğer bölümler widgeti kuramadım,
  • Movifox nulled linki buldum birkaç siteden indirdim ancak hiçbirinde tema paneline erişim sağlayamadım, aynı zamanda dizi ekleyemediğim gibi tabs olayını da kuramadım,
  • LabX dizi temasını da denedim ancak bunda da tabs olayını halledemedim,
  • Filmmag yine Tabs problemi,
  • Otomatik olarak fansub, part ve içerik çeken anime botu
Bu dört konudan herhangi birinde yardımcı olacak arkadaşa doğrudan göndereceğim. Diyebilirsiniz ki bu basit tema için neden uğraşalım, bende size şöyle cevap vereyim; yapacağınız işi herhangi bir web masterın yapabileceğine inanıyorum.

Amacım bir anime sitesi kurmak; bu işlemlerden herhangi birisi için ücret talep edecekseniz buyurun, fiyat makul olursa konuşuruz.

GÖRSELLER

Ana Sayfa

Video Sayfası

mXrpvY.png

Arama Sayfası

jqvpl9.png

Tema Admin Panel

2OYqGL.png

ORİJİNALDE OLMAYAN KENDİ DÜZENLEMELERİM
  1. Diğer bölümler widget
  2. Sidebar panelden düzenlenilebilir duyur panosu
  3. Sidebar panelden düzenlenilebilir chatango sohbet grubu
  4. Panelden düzenlenilebilir arka plan
  5. Diğer Panel düzenlemeleri
  6. Anime hakkında daha fazla bilgi etiketi
  7. Temayı düzenleyeli o kadar çok zaman geçti ki tam olarak neyi editlediğimi hatırlamıyorum ama daha pek çok orijinalde olmayan özellik eklediğimden eminim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...