Hoşgeldin Misafir

Wordpress Safir Kurumsal Full + Plugin

nida_bey

2 Ağu 2018
133 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
nida_bey' Alıntı:
safir kurumsal teması responsive olması nedeniyle de çok özellik kapsıyor demektir. teşekkürler .kurup bakayım.

kurup bakayım demiştim kurdum. Aşağıda linkten kendinizce bir yorum çıkarabilirsiniz.Script ne kadar güzel se kullanması da o kadar sinir bozucu. Öne çıkan görsel kullanılamıyor her defasında yeniden resim yüklemek gerekiyor,admin işlemleri her defasında donuyor. Donmasına rağmen işlemi tamamlıyor. Benzer hataları var. Lakin güzel mi Allah için güzel. Bunun yanısıra Ticari olarak müşteriye satılmaz.Ancak eşe dosta birkerelik yüklenip bir daha değişmeyecekse bütün işlemleri de kendiniz yapacaksanız denemeye değer. Darknet kardeşim eline sağlık herşeye rağmen [font=Tahoma,Verdana,Arial,Sans-Serif]safir kurumsal teması responsive olması nedeniyle de çok -- güzel. Ancak ben biraz uğraştıktan sonra kolay yolunu buldum işin. Her yeni yapacağınız işlemin hızlı ve sıkıntısız olmasını istiyorsanız önce tema değişin. başka tema ile yazılarınızı, sayfalarınızı, menülerinizi,kategorilerinizi oluşturun. sonra safir kurumsal temaya geçin. Bu da benden acemi arkadaşlara fazla zaman harcamamaları için bi  kıyak olsun. Son yazdığım gibi yaparsanız ticari bile kullanabilirsiniz.

BURAYA KURDUM

Temada adminden çıktım daha da giremiyorum sıkıldım bu temadan