Hoşgeldin Misafir

wordpress sitesine shell basmak

Gölge

15 Eyl 2018
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba arkadaşlar bu konuda shell basmayı anlatacağim öncelikle sitemize girdik gerekli islemleri yaptik sonra temlara giriyoruz editör veya temayı düzenleye giriyoruz ordan sag tarafta secenekler çikiyor ordan şablon 404 yazan altinda parantez içinde 404.php yazan yere giriyoruz sonra önümuze uzun yazi cikar oraya sag tik yapip heosini seçip siliyoruz elimizdeki shell e girip hepsini seçip kopyaliyoruz sonrasinda 404.php ye girip yapistiriyoruz ve sonda dosyaları güncelle diyoruz ve shell basma işlemi bitmiş oluyor arkadaşlar kusura bakmayin elimde turkhacks shell i yok veremedim dosyalari guncelle dedikten sonrs shell islemi biter.
(arkadaşlar yeni oldiğum icin bu kadar yazdim bek bilgim yok  umarim yararli bir yazi olmuştur)

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
404'e bir daha shell atma :) çabuk shell yolun bulunur bu uda istemezsin :) başka yere bas sonra başka bir yere tekrar upload et ve daha detaylı anlatım olmalı bu yeni birisi okusa anlamaz :) görsellendirme felan eklemen iyi olur :)

Gölge

15 Eyl 2018
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
404'e bir daha shell atma :) çabuk shell yolun bulunur bu uda istemezsin :) başka yere bas sonra başka bir yere tekrar upload et ve daha detaylı anlatım olmalı bu yeni birisi okusa anlamaz :) görsellendirme felan eklemen iyi olur :)

hocam yeniyimde hatalarımdan dolayi kusuruma bakmayın :-/