Hoşgeldin Misafir

Wordpress siteye otomatik videolar nasıl ekleyebilirim?

Turkuaz

7 Şub 2019
1,389 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar forumda yeniyim daha bugün kayıt oldum.Bazı wordpress ile yapılmış sitelerde görüyorum videolar başka sitelerden çekilmiştir diye yazmışlar.Ben şunu sormak istiyorum:

Pek çok wordpress tema var.Bunları rahatlıkla kurabiliyorum.Ancak kurduktan sonra adult olsun,dizi-film sitesi için olsun diğer sitelerden nasıl videoları otomatik ekleyebilirim?(Çünkü tek tek elle yapmak oldukça zor)

istihbarat

31 Ocak 2019
99 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkuaz' Alıntı:
Arkadaşlar forumda yeniyim daha bugün kayıt oldum.Bazı wordpress ile yapılmış sitelerde görüyorum videolar başka sitelerden çekilmiştir diye yazmışlar.Ben şunu sormak istiyorum:

Pek çok wordpress tema var.Bunları rahatlıkla kurabiliyorum.Ancak kurduktan sonra adult olsun,dizi-film sitesi için olsun diğer sitelerden nasıl videoları otomatik ekleyebilirim?(Çünkü tek tek elle yapmak oldukça zor)

Wordprees Video Botu V2 İndir (Youtube Bot )
2 Flim Botu 

Elimde olanların bir kaçı umarım işini görür.

Turkuaz

7 Şub 2019
1,389 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
istihbarat' Alıntı:
nasıl bir bot istiyorsun ? tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışayım

Bir wordpress siteyi klonlayıp kendi wordpress siteme aktarmak istiyorum.Ya da wordpress sitedeki videoları kendi siteme otomatik eklemek istiyorum.(Wordpress te media sekmesi var.Linki oraya ekleyerek kolayca videoyu ekleyebiliyorum ama tek tek çok zor.Ben yüzlerce videoyu otomatik eklemek istiyorum.Bunu yapanlar var ama nasıl yapıyorlar bilemiyorum)