Hoşgeldin Misafir

Wowie Film Script Video Ekleme Sorunu

mqasol

4 Ara 2018
47 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, Wowie film scripti yükledim siteme ama bir türlü film ekleyemiyorum. Deneme amaçlı YouTube iframe kodunu giriyorum ama filme girdiğim zaman gözükmüyor.

37d0ttd.jpg

Bu kısımda hangi ayarları yapmam gerek? Bir film sitesindeki filmin kodunu nasıl alabilirim? Detaylı açıklayacak birisi var mı?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, Wowie film scripti yükledim siteme ama bir türlü film ekleyemiyorum. Deneme amaçlı YouTube iframe kodunu giriyorum ama filme girdiğim zaman gözükmüyor.

37d0ttd.jpg

Bu kısımda hangi ayarları yapmam gerek? Bir film sitesindeki filmin kodunu nasıl alabilirim? Detaylı açıklayacak bir

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @izmir35

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Film sitesi işine gireceksen kendi sunucunun olması lazım. HLS sisteminin olması lazım. Farklı film sitelerinden iframe kopyalamakla film sitesi olmaz. Onlar haftada bir link yapısını değiştirir o zaman ne yapacaksın? Eklersin eklerisn bir link yapılarını değiştirdiler mi tüm linklerin patlar dımdızlak kalırsın. O yüzden film sitesi zahmetli bir iştir hls sisteminin yüksek sunucularının olması şart temadan scriptten önce.