Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wp için refferal saldırılarını engellemek için bir script varmı ?
Merhaba Wordpress Siteme referal sadırı backlinkden girişleri ve direk girişleri kapatmak istiyorum ama googleden ve google botları girebilsin öncceden bu işlemi yapan arkadaş varmı
[font=Verdana, sans-serif]Öncelikle sitenize ref saldırı yapılıp yapılmadığını anlamak için aşağıdaki aramaları gerçekleştiriniz.-
-
Kod:
site:www.site-adiniz.com ref
[font=Verdana, sans-serif]Yukarıdaki gibi arama yaptığınız zaman karşınıza abuk subuk alan adları görüyor iseniz, ne yazık ki sizin de siteniz bu saldırılardan nasibini almış bulunmaktadır. Ancak bu hastalık çaresiz değil. Bunun çözümü için ise aşağıdaki kodu sitemize ait olan “.htaccess” dosyasına ekliyoruz.--
Hocam Aslında ref saldırısı yemiyorum Siteye direk girişleri kapattım ref den girişleri kapattım sadece google botları ve googleden girenler girebiliyor bu işlemi yaptım ama nedense google girebilmesine ragmen ulaşılamıyor döndürdü