pastorblue
- 25 Şub 2022
- 110 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
İlk konumu veritabanı dolu olan bir script/tema paylaşmak istedim. Umarım faydalı olmuşumdur. Güle güle kullanın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler kralMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
İlk konumu veritabanı dolu olan bir script/tema paylaşmak istedim. Umarım faydalı olmuşumdur. Güle güle kullanın.
efsaneMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
bakayimMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
bakalimMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
sağol knkmMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
eline sağlık deniyorum hemenMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
GüncellendiUmarım link kırık değildir, vakit kaybetmeyiz
Buradaki çoğu şey gibi, bununda linki kırık
bakımMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürler.Merhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Teşekkür ederizMerhaba arkadaşlar. Film siteyi açmak isteyenler için arşivimde yer alan wordpress film teması olan Keremiyayı sizinle paylaşıyorum. Tamamen kırılmıştır. İçerisinde kurulumu anlatan döküman mevcut olup veritabanında 1500 adet Film + kırık link eklentisi mevcuttur.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Güncellediğiniz için sağ olun. Keremiya 5 bende vardı, Keremiya 5'e uygun 1500 film arşivi olan database için indirmek istiyordum. Elinizde film sitesine ait database var mı? Bu arada filmzone teması, arşivinizde varsa eklerseniz ve Bepeak temasının lisans sorununu çözerseniz mükemmel olur.Güncellendi