genel bakış-
WP Ultimate Reviews Pro, derecelendirmelerle referanslar ve incelemeler oluşturmanıza olanak sağlar. Tam web sitenizi, tek bir sayfayı veya bir ürünü hedefleyin.
Derecelendirmeler ve incelemeler Schema.org yapısı ile geliştirilmiştir ve bu nedenle Google dostu incelemeler oluşturmak için Google'ın Yapısal Verileri (mikro veriler) ile birlikte çalışır.
WP Ultimate Reviews Pro kısa kod kullanıyor. Ekranınızı gereksinimlerinize göre özelleştirmek için kısa kod üretecini kullanın.
İnceleme listenizi, ortalama bir oyunuzu ve bir başvuru formunu oluşturun.
Yöneticiler bir yorumun içeriğini ve adını düzenleyebilir ve gönderilen tüm incelemelerin görünmeden önce denetlenmesi gerekir.
Yöneticiler ayrıca manuel olarak yeni incelemeler ekleyebilir - incelemenin amaçlandığı sayfayı veya ürünü seçin, bir ad ekleyin, e-posta ekleyin (isteğe bağlı), yıldız derecelendirmesi (5 üzerinden) ve incelemeyi yazın.
İnceleme ve gönderim formunun tasarımını şablon sayfalarını kullanarak düzenleyebilir veya temanızın kendi CSS dosyasını kullanarak küçük değişiklikler yapabilirsiniz.-
Özellikler-
- Hızlı ve kolay bir şekilde Puanlama ile Görüşler / Değerlendirmeler oluşturun
- Google dostu mikro veriler olan Schema.org'u oluşturun - Google İncelemelerle uyumlu
- Tüm siteye, belirli bir sayfaya veya ürüne ait İncelemeler oluşturun
- Standart bir web sitesinde / blogda çalışır. Ayrıca Woocommerce ve Easy Digital Download ile uyumlu (isteğe bağlı)
- Basit şablon dosyalarını kullanarak stili özelleştirin
- E-posta adresi varsayılan olarak isteğe bağlıdır (GDPR'ye yardımcı olur)
- Yönetici alanı üzerinden gönderilen referansları denetleyin / kaldırın
- Yorumları yönetici alanından tekrar sipariş et
- WordPress çeviri sistemi ile uyumlu
- Wordpress 3.8 +
- Adım 1. `/ wp-testimonials-and-reviews-pro` klasörünü` / wp-content / plugins / `dizinine yükleyin
- Adım 2. Eklentiyi WordPress'teki 'Eklentiler' menüsünden etkinleştirin
- Adım 3. Kısa kodlarınızı oluşturmak ve bunları web sitenizin herhangi bir yerine yapıştırmak için Kısa Kod Oluşturucu sayfasını ziyaret edin. Tüm web sitesi, belirli bir sayfa veya belirli bir ürün için inceleme modelleri oluşturun.
- Adım 4. Temanın stil.css dosyasını düzenleyerek veya özel tema dosyalarını düzenleyerek gözden geçirme ve gönderme formunun görünümünü özelleştirin (aşağıya bakın)
- 5. Adım. İlk değerlendirmelerinizi denetlemek ve oluşturmak için yönetici alanındaki "Bir İnceleme Oluştur" menüsüne gidin
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
-