|
NasyoneL' Alıntı:Internet download manager ile
Aktiflik
Seviye
Deneyim
LETHALX' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Internet download manager ile
olmuyor kankam ya
Belirttiğiniz linki (Adana01 dizisinin bölümlerinden biri) IDM ile denedim. Sorunsuz indirdi. Gerekli programı- Internet Download Manager (IDM) 6.40 Build 2 Final Multilingual TurkHacks- sayfamızdan indirebilirsiniz. Eğer gene olmuyorsa öncelikle uygulamanın kayıt (register) ve indirme (download) ayarlarını kontrol ediniz.-LETHALX' Alıntı:Herkese merhaba arkadaşlar, sorum şu X bir sitedeki video'yu nasıl indirebilirim ? İDM ile olmuyor farklı yolları var mıdır ?
Örnek : TIKLA bunun gibi mesela.
CemC' Alıntı:Belirttiğiniz linki (Adana01 dizisinin bölümlerinden biri) IDM ile denedim. Sorunsuz indirdi. Gerekli programı- Internet Download Manager (IDM) 6.40 Build 2 Final Multilingual TurkHacks- sayfamızdan indirebilirsiniz. Eğer gene olmuyorsa öncelikle uygulamanın kayıt (register) ve indirme (download) ayarlarını kontrol ediniz.-LETHALX' Alıntı:Herkese merhaba arkadaşlar, sorum şu X bir sitedeki video'yu nasıl indirebilirim ? İDM ile olmuyor farklı yolları var mıdır ?
LETHALX' Alıntı:CemC' Alıntı:Belirttiğiniz linki (Adana01 dizisinin bölümlerinden biri) IDM ile denedim. Sorunsuz indirdi. Gerekli programı- Internet Download Manager (IDM) 6.40 Build 2 Final Multilingual TurkHacks- sayfamızdan indirebilirsiniz. Eğer gene olmuyorsa öncelikle uygulamanın kayıt (register) ve indirme (download) ayarlarını kontrol ediniz.-LETHALX' Alıntı:Herkese merhaba arkadaşlar, sorum şu X bir sitedeki video'yu nasıl indirebilirim ? İDM ile olmuyor farklı yolları var mıdır ?
adamsınn teşekkür ederim
ben de teşekkür ederim. işe yaramıştır umarım. Program yapısı gereği birkaç hafta da bir güncelleniyor. Yeni sürümleri çıktıkça vakit kaybetmeden güncellemeye çalışıyoruz. Sitedeki Program Deposu
CemC' Alıntı:LETHALX' Alıntı:CemC' Alıntı:Belirttiğiniz linki (Adana01 dizisinin bölümlerinden biri) IDM ile denedim. Sorunsuz indirdi. Gerekli programı- Internet Download Manager (IDM) 6.40 Build 2 Final Multilingual TurkHacks- sayfamızdan indirebilirsiniz. Eğer gene olmuyorsa öncelikle uygulamanın kayıt (register) ve indirme (download) ayarlarını kontrol ediniz.-LETHALX' Alıntı:Herkese merhaba arkadaşlar, sorum şu X bir sitedeki video'yu nasıl indirebilirim ? İDM ile olmuyor farklı yolları var mıdır ?
adamsınn teşekkür ederim
ben de teşekkür ederim. işe yaramıştır umarım. Program yapısı gereği birkaç hafta da bir güncelleniyor. Yeni sürümleri çıktıkça vakit kaybetmeden güncellemeye çalışıyoruz. Sitedeki Program Deposu
nu takip ederek güncel sürümleri indirebilirsiniz.