Hoşgeldin Misafir

Xampp WebDav Hk.

Alcatraz

21 Nis 2019
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Öncelikle Konu Yeri Yanlışsa Özür Dilerim.

Sunucuma Kurduğum Xampp Var Bir Site Yönetiyorum Ancak Sürekli Shell Yiyorum Sanırım Bu Shellı Webdav Yüzünden Yiyorum Sunucumu Sıfırdan Kurup Denediğimde Webdav A Kendim Bağlanamıyorum Sürekli Denedim Araştırdım Olmadı Ama Nasıl Oluyorsa Saldırı Yiyorum Zaten Ben Webdan Dan Anlamıyorum Belki Bilmediğim Bir Şeklide Yapılıyor Webdav Kullanarak Sunucuma Nasıl Bağlanabilirim Yada Xampp Üzerinden Başka Nasıl Bağlantı Kurulur Yardım Edermisiiniz ?

Alcatraz

21 Nis 2019
26 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Web Sitem Onion Üzerinden Çalışıyor Uzak Sunucay Xamp Kurdum Ve Sitemde Hiçbir Şekilde Upload Yok Bende Düşündüm Ki Webdav Üzerinden Shell Yiyorum Diye Nette Çok Araştırdım Doğru Bir Sonuç Alamadım Kendim Webdav İle Bağlantı Kurmaya Çalıştım Beceremedim Sonra En Azından Webdav Ayarlarını Değiştirmek İstedim Ne Olur Ne Olmaz Belki Ben Bağlantı Kurmayı Becerememişimdir Diye Nette Dediklerini Yaptım Ve Bir Sürü Dosya Ayarı Yaptım Ancak Kendim Bile Bağlantı Kuramadığım İçin Sorun Düzeldimi Düzzelmedimi Bilmiyorum Birde Başka Bir Şey Fark Ettim Shell Dosyasını Sunucumdaki htdocs Klasörünün İçindeydi Webdav Üzerinden Shell Atıldıysa Orda Olmadı Diye Düşündüm Ve Şuan Saldırının Webdav Üzzerinden Mi Yada Başka Bir Klasör Üzerinden Mi Olduğunu Bile Bilmiyorum Ama Yinede Bu Uzakdan Shell Saldırısını Bir Şekilde Önlemem Gerekiyor Ama Nasıl Olucak Bilmiyorum Çok Fazla Araştırdım Ama Hiçbirşey Anlamadım