Hoşgeldin Misafir

xS0N3R

23 Ağu 2020
5,424 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Xenforo güvenliği amacıyla yapılan xenforo admin panel isim değiştirme işlemini sizlere anlatacağım. Xenforo admin panel değiştirme işi aşamadan oluşuyor

1.adım:
src/config.php açın ve alttaki kodları en alta ekleyin.

2.adım:
Ftp kök dizinde yer alan "admin.php" ismini "turkhacks_admin" olarak değiştirin.

(turkhacks_admin temsilidir kendinize göre düzenleyiniz.)

Professor05

25 Ağu 2024
29 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Xenforo güvenliği amacıyla yapılan xenforo admin panel isim değiştirme işlemini sizlere anlatacağım. Xenforo admin panel değiştirme işi aşamadan oluşuyor

1.adım:
src/config.php açın ve alttaki kodları en alta ekleyin.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

2.adım:
Ftp kök dizinde yer alan "admin.php" ismini "turkhacks_admin" olarak değiştirin.

(turkhacks_admin temsilidir kendinize göre düzenleyiniz.)
Teşekkürler

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
XenForo 2'de admin paneli yolunu değiştirmek için, dosya ve yapılandırma ayarlarını düzenlemeniz gerekir. Ancak, admin panel yolunu doğrudan isim olarak değiştirmek mümkün değil. En iyi yöntem, sunucu yapılandırmasında URL yönlendirmeleri veya güvenlik nedenleriyle .htaccess ile yeni bir dizin belirleyip, bu dizine yönlendirme yapmaktır. Ayrıca, XenForo'nun kendi yapısında dosya isimleri ve yolları değiştirildiğinde güncelleme ve güvenlik sorunları yaşanabilir. Bu nedenle, gelişmiş değişiklikler yapmadan önce yedek almanız önerilir.