Hoşgeldin Misafir

xenforo forum giriş sayfası düzenleme.

''KARAHANLI''

Россия
5 Kas 2024
196 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar bugün xenforo demo versiyiyonunda ilk satın alındıgından itibaren forumları nasıl katagori haline dönüştürebiliriz onu anlatacagım
ben demo versiyonunu aldım ama şunu belirtmekte fayda forum kurmak artık biraz pahalı bir iş haline dönüşmütür hack kültürünün sonu artık yakındır diyebiliriz var olan forumlardan devam etmeniz sizin icin ideal bir secenek olacaktır. 0 dan forum kurmak istiyor olucaksanız baya bir bütce ayırmanız gerekir+sponsor reklam ücretli filan..
admin panel kısmından forum genel görüntüsünü düzenlemeyi ve silmeyi gösterecegim.
DYHbpK.png

bunu icin admin panel ayrıcalıkarına sahip olmasınız yada bulundugunuz forumlarda yüksek bir yetki grubu elde etmiş olmanız gerekir yada hic ugraşmıyım diyorsanız yönetici hesabı ratlayın :D ''etik bir davranış degildir''
demo hesabı oldugu icin sol üste gözükecektir normal var olan forumlarda rütbe dedigimiz sisteme dayalı olarak bu yetki grubları acmanız gerekir emek harcayarak.

admin paneline giriş yaptım size verilen kullanıcı adınızı girin ve admin yetkileri olduguna emin olun.
panelden işaretlenen yere tıklayın
DYH43R.png

DYH7tj.png

işaretlenen yerden ilk önce kaldırın sonra tekrar ekleyecegiz. türkce bir şekilde
DYHtpn.png

add node kısmına tıklayın sonra ilk önce catagori sonra forum ekleme butonuna tıklayın

DYHQ5D.png

başlık yazan yere bir isim belirleyin
DYHAu6.png

alt kısımda mavi butona tıklayarak devam edin ve ta ta taa başarılı bir işlem gercekleştirmiş olduk
DYHa5i.png

2 kısım forum'u birkac bölüme ayırmak
var olan forumlarda oldugu gibi kurallar ekip alımları vs tarzı icerikler işte aklıma gelemeyen yukarda görselin birinde yer alan ''add node'' özelligine tekrar tıklayın forum bölümünü seciniz bu sefer
DYdWRM.png
bu kısımda üyelere gözükecek bir isim bulmalıyız. ismi bulduk ''forum genel sayfası''
save'e tıklayın ve forum görsellerini başarılı bir şekilde eklemiş olduk.
DYdkEn.png

konumuz bu kadardı diğer yazılarda görüşünceye denk esen kalın​