Hoşgeldin Misafir

Xenforo Hakkında Yardım!

Mert11

1 Ocak 2023
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir arkadaşım Pet yani ev hayvanları konulu bir forum sitesi kurmak istiyor İnternetten xenforo 2.1.6 nulled sürümünü indirmiş ve bunu kurmak istiyor fakat scriptin içinde shell yada başka bir virüs olabilir diye tedirgin oluyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz @NasyoneL @Darkinc hocalarım ve diğer arkadaşlar. Onay verirseniz incelenecek olan dosyanın linkini aşağıya yada dm olarakta yazabilirim.

IRON

25 Eyl 2022
22 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba xenforo konusunda her türlü yardımcı olurum. ancak bahsetmiş olduğunuz sürüm eski şuanda 2,2,12 sürümü yayınlandı yeni sürümle yol almanızı tavsiye ederim.

IRON

25 Eyl 2022
22 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nereden indirdiğinizin linkini DM'den atın shell olup olmadığını anlarım. kurulum ve ayarlar için yapılması gereken işlemler varsa onları hallederim.

Darkinc

Darkinc

THS
16 Ara 2019
1,331 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir arkadaşım Pet yani ev hayvanları konulu bir forum sitesi kurmak istiyor İnternetten xenforo 2.1.6 nulled sürümünü indirmiş ve bunu kurmak istiyor fakat scriptin içinde shell yada başka bir virüs olabilir diye tedirgin oluyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz @NasyoneL @Darkinc hocalarım ve diğer arkadaşlar. Onay verirseniz incelenecek olan dosyanın linkini aşağıya yada dm olarakta yazabilirim.
Bizim Diğer Platformdan garez burdan indirebilirsin

Mert11

1 Ocak 2023
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
VirusTotal den tarattık birşey çıkmadı ama belki kendini gizleyen shell vardır diye emin olamadık, hacker adayıyım ama ben daha çok yeniyim shell tespit edecek seviyeye gelmedim🙂