Merhaba arkadaşlar elinde Bu XenForo temasından olan varsa rica etsem paylaşabilirmi şimdiden teşekkür ederim.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba arkadaşlar elinde Bu XenForo temasından olan varsa rica etsem paylaşabilirmi şimdiden teşekkür ederim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bot eklentisi derken ?@NasyoneL hocam ths bot eklentisi adı nedir bilginiz varmı var ise lütfen isim verirmisiniz teşşekürler.
Hocam rahatsız ettiğim için özür dilerim şimdi örnek misali umarım anlatabilirim konu atıldığı zaman ths botu istek alındı yazıyor otomatik bunu nasıl yapabiliriz forum kuracam gibi ths alım olmadığı için kendi formumu kurmayı düşündüm tabi ths gibi olamaz ths nin yeri kalbimde çok farklıbot eklentisi derken ?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hangi time başvurdunda alınmadınHocam rahatsız ettiğim için özür dilerim şimdi örnek misali umarım anlatabilirim konu atıldığı zaman ths botu istek alındı yazıyor otomatik bunu nasıl yapabiliriz forum kuracam gibi ths alım olmadığı için kendi formumu kurmayı düşündüm tabi ths gibi olamaz ths nin yeri kalbimde çok farklı
Başvuru değil hocam normalde konu açılır alım için ve ben mesaj atamıyorum galiba özellik yok bendeHangi time başvurdunda alınmadın