Olmaz birşey.
|
Olmaz birşey.
tamamdır saol konuyu kapatabilirsinOlmaz birşey.
mesela bu tarz emir kipi durumlarda kullanıcıyı banlıyorumtamamdır saol konuyu kapatabilirsin
bu kapatabilirsin bir şey sormayacağım anlamında söylemiştimmesela bu tarz emir kipi durumlarda kullanıcıyı banlıyorum@DeepiMpaCt
kapatabilirmisiniz başka sorum olmayacakta?bu kapatabilirsin bir şey sormayacağım anlamında söylemiştim
benim söylediğimde kabaca değildi aslında ama peki bir daha öyle söylerimkapatabilirmisiniz başka sorum olmayacakta?
yok zaten ben sadece söylediim nasıl konuştuğun beni ilgilendirmez deep anladı az çok demek istediğimi iyi çalışmalar.benim söylediğimde kabaca değildi aslında ama peki bir daha öyle söylerim
forumda tek ruhsal sorunu olan ben değilim bu konuya sevindim.....@Majer fevri davranma![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Herkez sayko geçen bi arkadaş resim attı biri duvarlara Turkhacks yazmış bizim mahallede ben degilsem kim diyo onuda turkhaks.com diye yazmışlar hangi sayko üyemiz kafayı çektide yazdı acabaforumda tek ruhsal sorunu olan ben değilim bu konuya sevindim.....
içen tekrar tekrar foruma kayıt oluyor forum sahibi nasılsa üyeleride öyle oluyor işte hep alkolik..Herkez sayko geçen bi arkadaş resim attı biri duvarlara Turkhacks yazmış bizim mahallede ben degilsem kim diyo onuda turkhaks.com diye yazmışlar hangi sayko üyemiz kafayı çektide yazdı acaba
Thanksmerhaba arkadaşlar benim bir sitem var ama profilime giremiyorum hatta kimsenin profil tuşu çaışmıyor warezden olabilir bakarmısınız sitem