Hoşgeldin Misafir

Xiaomi Mi A2'nin fiyatı sızdırıldı

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Xiaomi Mi A2'nin fiyatı sızdırıldı

Kullanıcıların büyük bir merakla beklediği Xiaomi Mi A2'nin fiyatı sızdırıldı.

xiaomi-mi-a2-price-in-nepal-uqPJ_cover.jpg

Xiaomi‘nin Android One temelli akıllı telefonu Mi A1'den sonra devam modeli A2, yakında kullanıcıların beğenisine sunulmaya hazırlanıyor. Son gelen bilgilere göre A2'nin fiyatı da bir internet sitesi üzerinden sızdırıldı. ​

Kullanıcıların uzun süredir merakla beklediği Xiaomi Mi A2, geçtiğimiz gün Geekbench performans testinden geçtiği ortaya çıkmıştı. Teknik olarak Snapdragon 660 işlemci ve 4 GB RAM‘li gelen telefon, ortaya çıktığı kadarıyla 32 GB depolama için 290 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Modelin 64 GB’lık versiyonu 330 dolar, 128 GB’lık versiyonu ise 370 dolardan bekleyenlerin beğenisine sunulacak.​

android-one-xiaomi-mi-a2-nin-satis-GWOt.jpg

Siyah, mavi ve altın olmak üzere toplamda üç farklı renk seçeneği bulunan telefonun, 3.010 mAh pil ile gelmesi bekleniyor. 5,99 inç 2160×1080 piksel ekran üzerine kurulan Mi A2, arkasında 12 + 20 megapiksel çiftli kamera sistemi barındırıyor. Telefonun önünde ise 20 megapiksel bir kamera bizleri selamlayacak.​

Şimdilik ortaya çıkan detaylar bunlardan ibaret. Henüz telefonun kullanıcılara tam olarak ne sunacağı net değil. Bakalım A2, kullanıcılara bekleneni verebilecek mi bekleyip göreceğiz.​

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hataylee' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:
Hataylee' Alıntı:
bu telefonu kullanan varmı hiç görmedim.

yeni telefon alacağım ve o da Xiaomi Redmi 5 Plus, Fiyatına Göre Çok İyi Bir Telefon :)

araştırıyım sen iyi diyosan iyidir usta.

benim alacağım fiyata göre iyi yani bütçeme göre elbette daha iyileri var :)
ve bende insanım yahu :D
belki yanlış biliyorum :D