Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Xml destek

yunusevo01

3 Ağu 2019
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba iyi forumlar dilerim, bir e-ticaret sitesi kurdum, şu anda da içine xml ile ürün yüklemeye çalışıyorum fakat entegrasyonu yaparken birden fazla ürün ekleyemiyorum. Aşağıda gördüğünüz "Ürün Fotoğrafı Etiketi" kısmına örnek veriyorum 3 resim ekleyeceğim xml dosyasındaki urun_resim1,urun_resim2,urun_resim3 şeklinde yazdığım zaman çalışmıyor sadece urun_resim1 yazdığım zaman çalışıyor onda da bir tane fotoğraf geliyor sadece. Tüm fotoğrafları nasıl aktarabilirim acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iyi çalışmalar.

resim burada

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba iyi forumlar dilerim, bir e-ticaret sitesi kurdum, şu anda da içine xml ile ürün yüklemeye çalışıyorum fakat entegrasyonu yaparken birden fazla ürün ekleyemiyorum. Aşağıda gördüğünüz "Ürün Fotoğrafı Etiketi" kısmına örnek veriyorum 3 resim ekleyeceğim xml dosyasındaki urun_resim1,urun_resim2,urun_resim3 şeklinde yazdığım zaman çalışmıyor sadece urun_resim1 yazdığım zaman çalışıyor onda da bir tane fotoğraf geliyor sadece. Tüm fotoğrafları nasıl aktarabilirim acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iyi çalışmalar.

resim burada

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

coderby

Germany
15 Ara 2021
2,096 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çözümü de mMySQL Bi Kaç tane daha sütun aç 2-3 resim artık kaç tane ise PHP sayfasından da aynı kodu altına al gerekli bağlantıları sağla en basit yöntem ile böyle yaparsın diye düşünüyorum.
urun detay sayfasinida eklemesi gerekir bu sefer foınksiyon dosyasindan da eklemesi gerekiyor sqle sütün eklerse

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

resim burada
Hangi konu

lucifer71

30 May 2024
28 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yazılan Sitenin XML okuma bileşenini bilmediğimiz için çok net bir yardımda bulunmak mümkün değildir ve fakat size örnek bir yapı yollayayım.

XML:
<urunler>
    <urun>
        <urun_kod>12345</urun_kod>
        <urun_adi>Örnek Ürün</urun_adi>
        <urun_aciklama>örnek üründür.</urun_aciklama>
        <urun_fiyat>99.99</urun_fiyat>
        <urun_fotograflar>
            <urun_fotograf>urun_resim1.jpg</urun_fotograf>
            <urun_fotograf>urun_resim2.jpg</urun_fotograf>
            <urun_fotograf>urun_resim3.jpg</urun_fotograf>
        </urun_fotograflar>
    </urun>
 </urunler>

Eğer bileşeni gösterirseniz yardımcı olabiliriz.