Hoşgeldin Misafir

Script İstek xyz site ve script

bezor1

11 Ara 2018
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
suan başlangıç için wp teması iel bir site açtım ama çok fazla eksigi var php scripti olan varmı ve videoları nerden çekebilirim direk çekim yapamıyorum beni bilgilendirebilicek ve elindeki php scripti paylaşabilicek varmı ?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
suan başlangıç için wp teması iel bir site açtım ama çok fazla eksigi var php scripti olan varmı ve videoları nerden çekebilirim direk çekim yapamıyorum beni bilgilendirebilicek ve elindeki php scripti paylaşabilicek varmı ?

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
videoları direk upload edebilecegim düzgün çalışan bir php scripte ihtiyacım var wordpress yoruyor ve sıkıntılı suan kullandıgım yardımınız için şimdiden teşekürler
Aradığınıza yakın scriptler forumda mevcut YouTube benzeri, dosya upload scriptleri gibi eğer araştırıp bulamazsanız tekrar yanıtlama sağlayın ben sizlere link paylaşacağım

Örneğin bu tarz mı değilse açıklayın farklı bakayım

Son düzenleme:

bezor1

11 Ara 2018
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aradığınıza yakın scriptler forumda mevcut YouTube benzeri, dosya upload scriptleri gibi eğer araştırıp bulamazsanız tekrar yanıtlama sağlayın ben sizlere link paylaşacağım

Örneğin bu tarz mı değilse açıklayın farklı bakayım

daha çok xyz türüne uygun birşey bakıyorum HDAB** DOED* GİBİ bu temalara yakın scriptler arıyorum video paylaşımı kapak fotografı açıklaması ve başlıgının güzel çalışabilecegi bir script ve buna ek olarak sanırım bu iletiginiz scripti kurulum yapıp videoları burdan çekebilirim

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
daha çok xyz türüne uygun birşey bakıyorum HDAB** DOED* GİBİ bu temalara yakın scriptler arıyorum video paylaşımı kapak fotografı açıklaması ve başlıgının güzel çalışabilecegi bir script ve buna ek olarak sanırım bu iletiginiz scripti kurulum yapıp videoları burdan çekebilirim
Evet depolama olarak bu scripti kullanabilirsin ek olarak sizin istediğiniz script video platformu olacak anladığım kadarıyla

Bu konuya bir göz atarmısınız hocam birsey eklemek isterseniz buradayız her zaman
Turkhacks ailesi

Son düzenleme:

bezor1

11 Ara 2018
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet depolama olarak bu scripti kullanabilirsin ek olarak sizin istediğiniz script video platformu olacak anladığım kadarıyla

Bu konuya bir göz atarmısınız hocam birsey eklemek isterseniz buradayız her zaman
Turkhacks ailesi
IonCube Loader in kurulumunu bekliyorum 3 gundur hosting saglayıcım kerndisi kuruyormuş firma olarak bunu inceleyip oana göre dönücem hocam size

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şimdi kurulumu gerçekleştirdim fakat istedigim yazılım bu degil daha cok +18 xyz sitesi olacagı için tam yansıtmıyor ve biraz karmaşıık
Şu şekilde warez kısmında bu tarz scriptler mevcut deneyerek istediğinize yakın bir Scripti duzenleyebilirsiniz dilerseniz iletişim adresi verin ben sizinle daha detaylı işlem yapayım iyi forumlar