|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
suan başlangıç için wp teması iel bir site açtım ama çok fazla eksigi var php scripti olan varmı ve videoları nerden çekebilirim direk çekim yapamıyorum beni bilgilendirebilicek ve elindeki php scripti paylaşabilicek varmı ?
videoları direk upload edebilecegim düzgün çalışan bir php scripte ihtiyacım var wordpress yoruyor ve sıkıntılı suan kullandıgım yardımınız için şimdiden teşekürler@bezor1 ne tarz bir scripte ihtiyacın var açıklar mısın forumda uygun script varsa seninle paylaşayım
Aradığınıza yakın scriptler forumda mevcut YouTube benzeri, dosya upload scriptleri gibi eğer araştırıp bulamazsanız tekrar yanıtlama sağlayın ben sizlere link paylaşacağımvideoları direk upload edebilecegim düzgün çalışan bir php scripte ihtiyacım var wordpress yoruyor ve sıkıntılı suan kullandıgım yardımınız için şimdiden teşekürler
daha çok xyz türüne uygun birşey bakıyorum HDAB** DOED* GİBİ bu temalara yakın scriptler arıyorum video paylaşımı kapak fotografı açıklaması ve başlıgının güzel çalışabilecegi bir script ve buna ek olarak sanırım bu iletiginiz scripti kurulum yapıp videoları burdan çekebilirimAradığınıza yakın scriptler forumda mevcut YouTube benzeri, dosya upload scriptleri gibi eğer araştırıp bulamazsanız tekrar yanıtlama sağlayın ben sizlere link paylaşacağım
Örneğin bu tarz mı değilse açıklayın farklı bakayım
Evet depolama olarak bu scripti kullanabilirsin ek olarak sizin istediğiniz script video platformu olacak anladığım kadarıyladaha çok xyz türüne uygun birşey bakıyorum HDAB** DOED* GİBİ bu temalara yakın scriptler arıyorum video paylaşımı kapak fotografı açıklaması ve başlıgının güzel çalışabilecegi bir script ve buna ek olarak sanırım bu iletiginiz scripti kurulum yapıp videoları burdan çekebilirim
IonCube Loader in kurulumunu bekliyorum 3 gundur hosting saglayıcım kerndisi kuruyormuş firma olarak bunu inceleyip oana göre dönücem hocam sizeEvet depolama olarak bu scripti kullanabilirsin ek olarak sizin istediğiniz script video platformu olacak anladığım kadarıyla
Bu konuya bir göz atarmısınız hocam birsey eklemek isterseniz buradayız her zaman
Turkhacks ailesi
Tabiki efendim her zaman yardımcı olmak için buradayız iyi çalışmalar dilerim @bezor1IonCube Loader in kurulumunu bekliyorum 3 gundur hosting saglayıcım kerndisi kuruyormuş firma olarak bunu inceleyip oana göre dönücem hocam size
şimdi kurulumu gerçekleştirdim fakat istedigim yazılım bu degil daha cok +18 xyz sitesi olacagı için tam yansıtmıyor ve biraz karmaşııkTabiki efendim her zaman yardımcı olmak için buradayız iyi çalışmalar dilerim @bezor1
Şu şekilde warez kısmında bu tarz scriptler mevcut deneyerek istediğinize yakın bir Scripti duzenleyebilirsiniz dilerseniz iletişim adresi verin ben sizinle daha detaylı işlem yapayım iyi forumlarşimdi kurulumu gerçekleştirdim fakat istedigim yazılım bu degil daha cok +18 xyz sitesi olacagı için tam yansıtmıyor ve biraz karmaşıık
nasıl iletişime geçebiliriz discord paylaşımı vs yasak sanırımŞu şekilde warez kısmında bu tarz scriptler mevcut deneyerek istediğinize yakın bir Scripti duzenleyebilirsiniz dilerseniz iletişim adresi verin ben sizinle daha detaylı işlem yapayım iyi forumlar
Yetkili birisinden destek alalım size dm atsın siz bilginizi paylaşın o bana göndersin uygunsanasıl iletişime geçebiliriz discord paylaşımı vs yasak sanırım
nasıl yapıcagız ?Yetkili birisinden destek alalım size dm atsın siz bilginizi paylaşın o bana göndersin uygunsa
İletişime geçildinasıl yapıcagız ?