Hoşgeldin Misafir

Yabancıların warez aşkına bayılıyorum

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
* Not : Ths içi paylaşımlarımın hiçbirinde virüs gömme ve ya hacklink yoktur gönül rahatlığıyla kullana bilirsiniz. Ve paylaşımlarımda denetlene bilir !

Merhabalar bazı yabancı Warez forumlarında xf warez eklenti paylaştım içinede hacklink gömdüm. Bunlar aptalmı hiçmi bakmıyorlar :). Ben warez birşey kurarken 100 kere inceliyorum. Hacklinki yiyen forumların çoğuda arap forumlar aralarında hack forum flnda var. Galiba bir tek biz Türklerin kafası bünlara basıyor :ROFLMAO:

Screenshot-20250215010321.png

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
* Not : Ths içi paylaşımlarımın hiçbirinde virüs gömme ve ya hacklink yoktur gönül rahatlığıyla kullana bilirsiniz. Ve paylaşımlarımda denetlene bilir !

Merhabalar bazı yabancı Warez forumlarında xf warez eklenti paylaştım içinede hacklink gömdüm. Bunlar aptalmı hiçmi bakmıyorlar :). Ben warez birşey kurarken 100 kere inceliyorum. Hacklinki yiyen forumların çoğuda arap forumlar aralarında hack forum flnda var. Galiba bir tek biz Türklerin kafası bünlara basıyor :ROFLMAO:

Türklerin de basmıyor hocam aslında şöyle bir durum var; gelişmiş ülkelerde refah düzeyi yüksek olduğu için satın alıyor veya kendileri yazıyor. Yabancılardan indirenler ise Türkiye, Hindistan gibi ülkeler. 50 dolara yazılım bilgisi olmadan kurup geçiyorlar. İncelese bile anlamıyorlar zaten

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

neden hiçbirinde yoktur ? ben geçmişte yakalamıştım bikaç tane sonra uyardım zaten

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türklerin de basmıyor hocam aslında şöyle bir durum var; gelişmiş ülkelerde refah düzeyi yüksek olduğu için satın alıyor veya kendileri yazıyor. Yabancılardan indirenler ise Türkiye, Hindistan gibi ülkeler. 50 dolara yazılım bilgisi olmadan kurup geçiyorlar. İncelese bile anlamıyorlar zaten
Malesef öyle hocam

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
neden hiçbirinde yoktur ? ben geçmişte yakalamıştım bikaç tane sonra uyardım zaten
Hocam yıllardır thsdeyim bir çok rütbeliyi tanıyorum samimi olduklarım bile var burda virüslü birşey asla paylaşmam. Kendi kodladığım tooları bile ths özel free salan biriyim sence nekadar mantıklı virüslü bişey paylaşmam. Herşeyi geçtim ahpaplarıma saygımdan yapmam bunu.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
10/10 tespit. İşin komiği hacklinki yiyen sitelerin çoğu hackforum ve warez forumlar :)
Biz gencken hosting bulmak zordu. Simdi ortalama bir veled babasindan hosting domain parasini harclik olarak alabildigi icin ucer-beser peydahliyorlar..

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Biz gencken hosting bulmak zordu. Simdi ortalama bir veled babasindan hosting domain parasini harclik olarak alabildigi icin ucer-beser peydahliyorlar..
Malesefki öyle bizden sonraki nesil biraz bozdu hocam. Sorgu paneli kuran, site kurmayı öğrenen, instagrama bf deneyen kendini hacker sanıyor