Hoşgeldin Misafir

Yandex'i Varsayılan Yap, Kazan Kampanyaları Tüm Liste (Neredeyse)! 3 AYLIK TOD DAHİL! Kaçırma!

digna0

4 Haz 2023
333 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
UMARIM FAYDASI OLUR BENİM Bİ CIKARIM YOK ARKADAŞLAR HERKES FAYDALANSIN DİYE PAYLAŞIYORUM İYİ FORUMLAR :)

konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım taşırsanız mutlu olurum

Yandex'in başlatmış olduğu kampanya dahilinde, herhangi bir tarayıcıda varsayılan arama motoru olarak Yandex'i seçtikten sonra 14 gün içerisinde 3 gün boyunca Yandex'te arama yaparak birçok ödül kazanabiliyorsunuz.

Sizin de bildikleriniz ya da katıldıklarınız varsa listeye dahil edebiliriz.
Kampanya şart ve koşullarına ilgili sayfanın sağ üst köşesindeki üç çizgi menüde yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bulabildiğim bazı ödüller ve sayfaları şöyle:

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yandex'i varsayılan arama motoru yapın ve kazançlı kampanyaları takip edin. Ayrıca, 3 aylık TOD dahil tüm listeleri inceleyerek fırsatları kaçırmayın.

nournika

5 Tem 2023
937 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
teşekkür ederiz ben de genellikle bu tür indirimleri takip etmeyi severim, eğer yapabiliyorsan güncel olarak broşürler, indirimler, kampanyalar paylaşabilirsin. R10'daki sıcak fırsatlar, donanımhaber'deki sıcak fırsatlar kategorisinde olduğu gibi sen de burada sıcak fırsatlar konuları açabilirsin. Rahmetli @NasyoneL düşen domainler listesi paylaşırdı, söylenene göre temsili vefat haberinden sonra bu paylaşımlar durdu. Dilersen sen devam edebilirsin.

digna0

Son düzenleme: