Hoşgeldin Misafir

Yanlış Anlama Sebepli Konu Kapatılmıştır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratozsay

24 Nis 2018
112 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
instagram kullanıcısı konsuunda ticaret yaptık kendisi ile işe başlamadan arayıp sorduğumda cevap verdi. şimdi açmıyor arıyorum mesela whstappdan yazıyorum yanıt gelmiyor. ne kadar Etik bir durum bu? dün bir dünya mesaj attım gece foruma girmiş. Böyle Sürerse hakkında şikayetçi olacağım. ben asla ön yargılı olmam ama salak yerine koyulduğumu düşünüyorum

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
muratozsay' Alıntı:
instagram kullanıcısı konsuunda ticaret yaptık kendisi ile işe başlamadan arayıp sorduğumda cevap verdi. şimdi açmıyor arıyorum mesela whstappdan yazıyorum yanıt gelmiyor. ne kadar Etik bir durum bu? dün bir dünya mesaj attım gece foruma girmiş. Böyle Sürerse hakkında şikayetçi olacağım. ben asla ön yargılı olmam ama salak yerine koyulduğumu düşünüyorum

İşin içinde forum üzerinden yapılan bi ticarette dolandırılma varsa gereği yapılır

muratozsay

24 Nis 2018
112 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
birbirimize güvenmezsek nasıl iş yaparız 75 TL için mi kardeşim yapamıyorum de vereyim 750 Lira. Salak yerine konmak üzücü ben arkadaşın verdiği cep telefonu sahibi verdiği ziraat bankası hesabı üstünden yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım arkadaşlar

Risus

27 Kas 2017
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forum Yönetiminin bildiği gibi düğünüm oldu ve haliyle bende balayı dediğimiz tatildeyim, arkadaşın attığı ss in devamında ki konuşmada zaten bunu kendisine belirttim , bugün ödeme yaparsan hallederim aksi halde baya beklersin diye , arkadaş 2 gün geç ödeme yaptı ve bende tatilde vakit buldukça bakıyorum olay böyle.

Forumda Neler var diye telefondan girdim karşılaştığım şeye bak.

Ekleme;

15-20 gün beklersin dediğim mesajida aşağıya ekledim. 

https://i.hizliresim.com/nlyrMV.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...