Hoşgeldin Misafir

Yapay Et Yapay İklim Kirizi Safsatası!!!

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,882 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Esselamün aleyküm güzel ailem;

Daha önce ki konularda değinmiştim iklim krizi güneş patlaması gibi safsataları açıklamaya çalışmıştım. Şimdi de YAPAY ET tesislerinde yapay etin nasıl yapıldığını gösteren bir video ekliyorum. Bu şeytani yapı yapay krizler oluşturarak insanları korku ile baskı altına alıp ilahçılık oynuyorlar. Hayvanlarda kullandıkları aşılar birer biyolojik silahtır. Dünyada insana faydası olan ne varsa hepsini katletmeye ant içmişler.

Bilmediğiniz yerlerden özellikle büyük zincir marketlerden et almayın. Tanıdığınız güvendiğiniz kasaplardan et alın. Mümkün mertebe organik beslenmeye gayret gösterin. Bu iş komplo olmaktan çıktı. Lütfen sorgulayın. Lütfen araştırın. İnsan sağlığından daha önemli bir şey yoktur. Çünkü sağlık gitti mi kolay kolay geri gelmez.

Cenab-ı Allah etinden, sütünden, kemiğinden, yününden, derisinden hatta iç organlarından bile fayda sağlayacak şekilde yarattığı hayvanları bize bunlar karbon salımı yapıyorlar diyip saçma sapan argümanlarla suçlu olarak gösteriyorlar. O kadar sanayi fabrika araba uçak zarar vermiyor ama bu gariban hayvanlar mı dünyaya zarar veriyor? Cenab-ı Allah bunlara fırsat vermesin. Tez vakitte bunların planlarını başlarına çalsın.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,882 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Newyork şehrinden Los angeles'a uçakla gidenlerin karbon ayak izi zararı daha çok iken doğayla uyumlu yaşayan canlıları suçlu ilan etmek bambaşka bir kafa zaten. Eyvallah hocam bilgilendirme için emeğine sağlık.
Aaaa hocam olur mu öyle şey lütfen hayvanlar daha fazla zararlı etin kilosunun bu kadar pahalanması da plan dahilinde kimse ete ulaşamayacak sonra diyecekler ki bu yapay et ondan daha sağlıklı ve fiyatı da bu Cenab-ı Allah bunlara fırsat vermesin

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aaaa hocam olur mu öyle şey lütfen hayvanlar daha fazla zararlı etin kilosunun bu kadar pahalanması da plan dahilinde kimse ete ulaşamayacak sonra diyecekler ki bu yapay et ondan daha sağlıklı ve fiyatı da bu Cenab-ı Allah bunlara fırsat vermesin
Ben vegan ve vejeteryanlari destekliyorum, talep azalirsa biz yeriz. :) :p

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnşAllah hocam yoksa bunlar yaradılış gereği olan düzene her zaman karşı oldular zaten o bir gerçek. Herşey bir denge içinde kusursuz işlerken bu dengeyi bozmaya çalışan yine insanoğlu ve bunların başını çekende bu safsataları ortaya atanlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,882 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnşAllah hocam yoksa bunlar yaradılış gereği olan düzene her zaman karşı oldular zaten o bir gerçek. Herşey bir denge içinde kusursuz işlerken bu dengeyi bozmaya çalışan yine insanoğlu ve bunların başını çekende bu safsataları ortaya atanlar.
Biil gates ve avaneleri bunu sürekli pişirip pişirip servis ediyorlar medyada ve haber kanallarında yapay et güzellemesi yapıyorlar

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Biil gates ve avaneleri bunu sürekli pişirip pişirip servis ediyorlar medyada ve haber kanallarında yapay et güzellemesi yapıyorlar
Nereye kadar bakalım bazen keşke herkes edebinin ve ilminin yettiği yerlerde kalsa ve sadece işini yapsa diyorum. Ama aç gözlülük zalime kendini alim sandırıyor işte.