Hoşgeldin Misafir

Yapay Zekayla Ressam Olmanın Yolu

Hayrettin

4 Eyl 2024
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yapay zekanın sağladığı fotoğraflar, geleneksel çizim yöntemlerini destekleyerek bir sanat eserinin oluşturulmasında yardımcı olabilir. Bu süreç, aşağıdaki adımlarla olur.
1. Bir yapay zeka programı kullanarak istediğiniz bir temada veya stilde bir fotoğraf oluşturun. Bu fotoğraf, sanatsal bir eserin temelini oluşturur.
2. Oluşturulan fotoğrafı yüksek bir yazıcıdan çıkartın. Bu, daha sonra çizim yapacağınız referans noktası olacaktır.
3. Fotoğrafı pencerenin üzerine yerleştirerek arka plandan gelen ışıkla fotoğrafın detaylarını görebilirsiniz. Bu yöntem, çizim yaparken doğru oranları ve detayları yakalamanıza yardımcı olur.
4. Fotoğrafın üzerine şeffaf bir resim kağıdı koyarak kalemle fotoğrafın hatlarını takip edin. Bu aşama, temel şekilleri ve kompozisyonu oluşturmanızı sağlar.
5. Yapay zekanın oluşturduğu renk paletini kullanarak, çizdiğiniz hatların üzerine renkleri ekleyin. Böylece, hem yapay zekanın oluşturduğu estetiği hem de kendi yorumunuzu birleştirmiş olursunuz.

Bu yöntem, sanatı erişilebilir kılarak daha fazla insanın ressam olmasına olanak tanır.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,762 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ChatCPT kullanmadan makale yazmanın yollarını da araştırır mısın lütfen ;)
Gayretin için teşekkürler lakin kendi düşüncelerin araştırmaların bizim için daha değerli, bir sonraki konu da kendinden bişeyler eklersen daha mutlu oluruz.

Hayrettin

4 Eyl 2024
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ChatCPT kullanmadan makale yazmanın yollarını da araştırır mısın lütfen ;)
Gayretin için teşekkürler lakin kendi düşüncelerin araştırmaların bizim için daha değerli, bir sonraki konu da kendinden bişeyler eklersen daha mutlu oluruz.
Bilgiler zaten bana aittir. Chatgptnin bunları söylemeyeceğini zaten herkes bilir. Çünkü chatgpt veriden beslenir. Veriden beslenen bir şeyin bunları söylemeyeceği bilinen bir şeydir. Ben onu editör olarak kullanıyorum. Çünkü yazarlık yeteneğim yok.