Hoşgeldin Misafir

Yardim acil arkadaslar

Hergele

4 Ağu 2020
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba arkadaslar,

Ben almanyadan sizlere yaziyorum.
Eski is yerinde yaptigim butun dosyalarim is yeri laptopumda kayitliydi. Ustundede mcaffee diye bir program vardi.

Butun dosyalarimi usb stick uzerine aktardim ama hic birini simdi acamiyorum. Sadece eski is yerindeki laptop da acabiliyordum. Ekte size koyuyorum birtane dosyayi.

simdi hepsi excel word felan acilmiyor. Hata gosteriyor. Bir arkadasa gosterdim o mcaffee programu bunlari kapatmis.

Yani anlicaniz acmak isteyince hep hata veriyor diyor dosya bozuk felan diyor. Ama eski laptopda aciliyordu is yeri laptopunda.

onemli bilgilerim vardi yardim edebilen varmi aranizdan arkadaslar?

Saygilarimla
Mehmet -

https://filehorst.de/d/daiFdtkw

Kucuk bir Dosyanin linkini buraya koydum. Ben malesef herseyi denedim belkit sizden biri bilebilir. Hayatimin en onemli dosyalari usb stick icinde malesef acilmiyor arkadaslar.

Hergele

4 Ağu 2020
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunlarin hepsi exel dosyasi. Eski is yeri laptopunun uzerinde aciliyordu. Usb stick uzerinden acabiliyordum yani usb stick yuklemesinde sorun yok.

Sonra firmadan ciktim baska yerde acmak istedim acilmiyor. Hata veriyor doysa adi normalde XLSX olur exel de ama bunlarda XLSX* yaziyor. Degistirip acmak istiyorum olmuyor malesef.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hergele' Alıntı:
Bunlarin hepsi exel dosyasi. Eski is yeri laptopunun uzerinde aciliyordu. Usb stick uzerinden acabiliyordum yani usb stick yuklemesinde sorun yok.

Sonra firmadan ciktim baska yerde acmak istedim acilmiyor. Hata veriyor doysa adi normalde XLSX olur exel de ama bunlarda XLSX* yaziyor. Degistirip acmak istiyorum olmuyor malesef.

Tamam dosyalar korumalı aktarırken korumasız normal dosyaya kopyalayıp öyle aktarsaydın keşke

Hergele

4 Ağu 2020
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Hergele' Alıntı:

Tamam dosyalar korumalı aktarırken korumasız normal dosyaya kopyalayıp öyle aktarsaydın keşke

Korumayi nasil Kirabilirim?

Hergele

4 Ağu 2020
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaslar yokmu yardim edebilen?

mcafee programi benim dosyami sifrelemis malesef eski is yeri butun dosyalari sifreliyormus öyle. Onun sifresini kirip bunu acmam lazim.
Bu konuda gercekten yardima muhtacim cunki bunu yapan amerikan firmasi ve benim musterilerimi alip isletmek istiyor.

https://filehorst.de/d/daiFdtkw

https://yavuzfilizlibay.com/mcafee-endpoint-encryption-dosya-klasor-usb-sifreleme/

Burda anlatilmis benim basima gelen ama hic birsey anlamadim. Yani burda program nasil kuruldugu gosteriliyor ama o sifreyi nasil kiracagim soylenmiyor.