Hoşgeldin Misafir

Yardım Gerek xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huurmundor65

7 Eki 2017
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yaptığın kredi kartı kaçakçılığına giriyor ve legal değil, illegal ki bunu biliyorsundur.

Hani derler ya yabancı kart kullanırsan bir şey olmaz, tamamen saçmalık. Türkiye'deki adamda sana dava açar Myanmar'da kide açar.

O yüzden 2 oyun oynayacağım diye, gençliğini yakma.

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
интеллект' Alıntı:
Yaptığın kredi kartı kaçakçılığına giriyor ve legal değil, illegal ki bunu biliyorsundur.

Hani derler ya yabancı kart kullanırsan bir şey olmaz, tamamen saçmalık. Türkiye'deki adamda sana dava açar Myanmar'da kide açar.

O yüzden 2 oyun oynayacağım diye, gençliğini yakma.

reis baskaları yapınca bisi olmuyo

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
интеллект' Alıntı:
Ayrıca o kullandığın kartlar çok kritik, büyük ihtimal devlet adamlarına ait veya üst düzey kartlar olacak çünkü bildiğime göre Myanmar'da herkes kredi kartı sahibi olamıyor.

oha ::alacagım oyun 20 tl ama alırsak anlasılan kokleyecez tosunu

huurmundor65

7 Eki 2017
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Neyse, @DeepiMpaCt konuyu kilitle istersen hocam.

@R4PTOR sende aman diyeyim böyle işlere girişme başına büyük bela alırsın uykunda bile daralırsın kalbin sıkışır, her zil çaldığında heyecandan kalbin yerinden çıkar. Bunlar psikolojik sana ciddi diyorum istediğin oyuna sahip olursun ama psikolojik anlamda çökersin, gün gelir kapına da polis dadanır.

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
интеллект' Alıntı:
Neyse, @DeepiMpaCt konuyu kilitle istersen hocam.

@R4PTOR sende aman diyeyim böyle işlere girişme başına büyük bela alırsın uykunda bile daralırsın kalbin sıkışır, her zil çaldığında heyecandan kalbin yerinden çıkar. Bunlar psikolojik sana ciddi diyorum istediğin oyuna sahip olursun ama psikolojik anlamda çökersin, gün gelir kapına da polis dadanır.

vazgectim birsey yapmaycam onlarda bizim müslüman kardeslerimizi katlederken insaf hic olmadı

ama Allah büyük elbet günü gelir myanmar'da hesap verir

huurmundor65

7 Eki 2017
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet, haberleri biliyorum. Müslümanlara karşı aşırı sert bir tutum var, fakat şöyle bir olayda var;

Arakan adlı bölgede yaşayanlar, terörizm örgütü kuruyor ve sınırdaki örgütlerle birleşiyor ve myanmar hükümetinden ayrılıp yeni devlet kurmak istiyor.

Yani düşünsene, senin ülkende x toplumu çıkıyor buranın yarısı bizim sen onlara ne yaparsın.

Ha, tabi diri diri yakmazsın o kadar sert bir tutum olmamalı, neyse bu konuyuda fazla uzatmayalım isterseniz.

@DeepiMpaCt kitle hocam.

R4PTOR

23 Eyl 2017
1,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
интеллект' Alıntı:
Evet, haberleri biliyorum. Müslümanlara karşı aşırı sert bir tutum var, fakat şöyle bir olayda var;

Arakan adlı bölgede yaşayanlar, terörizm örgütü kuruyor ve sınırdaki örgütlerle birleşiyor ve myanmar hükümetinden ayrılıp yeni devlet kurmak istiyor.

Yani düşünsene, senin ülkende x toplumu çıkıyor buranın yarısı bizim sen onlara ne yaparsın.

Ha, tabi diri diri yakmazsın o kadar sert bir tutum olmamalı, neyse bu konuyuda fazla uzatmayalım isterseniz.

@DeepiMpaCt kitle hocam.
konu bence silinsin suanda o kartları elimde bulundurarak suc isliyom tırstım suanda konuyu degistim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...