Hoşgeldin Misafir

Yardım İsteği

Phoen1x

Phoen1x

Allah, sabredenlerle beraberdir. Bakara 153
Fan-i Dünya
8 Şub 2026
353 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün Aleyküm İyi Forumlar, Ben Phoenix Yeni Başlayan Biriyim Siber Güvenlik Öğrenmek Ve Gelişmek Asıl Hedefim Alanım Web Olacak İnşallah. Siz Değerli Abilerim Kardeşlerimden Yardım Beklerim. Ek Olarakta Beğen' e tıkladıktan sonra gizli dosyalar gözükmüyor

YARBAY

28 Haz 2025
1,336 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleykümselam aramıza hoşgeldin kardeşim , dileğimiz kalıcı olmandır. Burası dileyene kütüphane , dileyene yardım merkezi , dileyene aile olmuştur.
Gizli dosyaları görmen için ayrıca yorum atmanda gerekiyor. Bunun içinde önce Kurallar ardından Rütbeler konularını okumanda senin için fayda ve sorularına çözüm bulacaktır.

Phoen1x

Phoen1x

Allah, sabredenlerle beraberdir. Bakara 153
Fan-i Dünya
8 Şub 2026
353 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleykümselam aramıza hoşgeldin kardeşim , dileğimiz kalıcı olmandır. Burası dileyene kütüphane , dileyene yardım merkezi , dileyene aile olmuştur.
Gizli dosyaları görmen için ayrıca yorum atmanda gerekiyor. Bunun içinde önce Kurallar ardından Rütbeler konularını okumanda senin için fayda ve sorularına çözüm bulacaktır.
Anladım Hocam Bilmiyordum Teşekkürler. Kaliteli Bir Forum Bence Ben Zaman Buldukça Buralarda Olurum Bildiğimi Yayar Bilmediğimi Öğrenirim <3

burakbvb35

2 Nis 2026
131 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum öncelikle bir çoğunuz kadar bilgi sahibi değilim ama sisteme hakim biriyim meraklı olup öğrenme isteğim var inşallah burda birbirimize destek çıkarak güzel günler gecirmemiz dileğiyle