Hoşgeldin Misafir

Yardım Masası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PiratesX

9 Ara 2017
360 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba-

Yardım & İstek Bölümü !-

Sorun veya eklemek istediğiniz oyun-film-program vb isteyin bizde sunalım.​
UNUTMAYIN SORUNLAR BAZEN YARDIM İLE ÇÖZÜLÜR KONU ALTINDAN SORUNLARIMIZI ÇÖZEBİLİRİZ.​
8tiHDfi.jpg

PiratesX

9 Ara 2017
360 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Boyut:7-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: menzil

Platform: Windows tümü
FİNAL SÜRÜMÜ KATILIMSIZ  YENİİİİİ 
Internet Download Manager
(((Alternatif)))
İDM GÜNCELLENDİ FAKE SORUNU DÜZELTİLDİ. ESKİYİ SİLİP KURUN

NOT: eski idm silmeden kurmayın ccleaner ile temizleyip kurunuz
sitede normal kurulumda mevcut.
NOT: Antinizi kapatıp kurunuz
BU KATILIMSIZ
-------------------------------------------

(((Alternatif)))
P ATCH İÇERMEKTE KULLANMADAN ÖNCE ANTİVİRUSU DEVREDIŞI BIRAKIN
PROGRAMI KURUP KAPATIN PATCH ÇALIŞTIRIN PATCH BASIP SİZDEN İSTEDİĞİ EXE SEÇİP PATCHLEYİN

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
keepcalmweed' Alıntı:
İnstaweb login sorunun düzeltilmis halini istiyorum bende sürekli bu benim hatası aloyorum

Yardım masası ufak tefek sorunları çözmek içindir, script hatalarını düzeltmek için değildir..
Ayrıca "düzeltilmis halini istiyorum" gibi kelimeler pek hoş değil doğrusu "rica ediyorum" gibi kelimelerin kullanılması daha yerinde olacaktır..

segmentreis

6 Tem 2018
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar merhabalar, cloudflare üzerinden e ticaret siteme ssl kurulumu yaptım ssl düzgün çalışıyor fakat php yazılımdaki linkleri düzenlemem gerekiyor nerede olduğunu bir türlü bulamadım. Site bozuk gözüküyor linklerden dolayı yardımcı olursanız çok sevinirim. (Kullanılan Script E ticaret V4)

Warezci

1 Eki 2017
841 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
segmentreis' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar, cloudflare üzerinden e ticaret siteme ssl kurulumu yaptım ssl düzgün çalışıyor fakat php yazılımdaki linkleri düzenlemem gerekiyor nerede olduğunu bir türlü bulamadım. Site bozuk gözüküyor linklerden dolayı yardımcı olursanız çok sevinirim. (Kullanılan Script E ticaret V4)

notepad++ile 15 tane php dosyası birden açarsın sonra ctrl f yaparsın yanında değiştir var tıkla http:// yaz ilk satıra ikincisine https:// yaz sağdan da tüm belgeler de 15inde birden bakar böyle böyle halledersin

deliman44

26 Tem 2018
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abilerim kardeşlerim, e ticaret v4 sitesini kurlumunu düzenlemesini onlnie ödemesini halletim tek sorun tawk to kurulumu oldu. İndexe verilen kodu yapıştırıyorum. Ya site çalısmıyor ya da canlı destek çalısmıyor.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
deliman44' Alıntı:
Abilerim kardeşlerim, e ticaret v4 sitesini kurlumunu düzenlemesini onlnie ödemesini halletim tek sorun tawk to kurulumu oldu. İndexe verilen kodu yapıştırıyorum. Ya site çalısmıyor ya da canlı destek çalısmıyor.

skype Blackpiskos ekle konuşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...