Gönderilme Tarihi: 5 Ocak 2022 #1 Enemykont Enemykont 5 Ocak 2022 2 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Arkadaşlar merhaba ben bu mecralara uzak biriyim yetkili birinden bilgi almak istiyorum yardımcı olacak kişiye nasıl ulaşabilirim ?
Arkadaşlar merhaba ben bu mecralara uzak biriyim yetkili birinden bilgi almak istiyorum yardımcı olacak kişiye nasıl ulaşabilirim ?
Gönderilme Tarihi: 5 Ocak 2022 #2 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Ne yapılmasını bekliyosun eline kalemi tutturup alfabe yazdırmasınımı binlerce konu var bu konuyu açmadan önce kaç tanesini okudun mesela
Ne yapılmasını bekliyosun eline kalemi tutturup alfabe yazdırmasınımı binlerce konu var bu konuyu açmadan önce kaç tanesini okudun mesela
Gönderilme Tarihi: 5 Ocak 2022 #3 Enemykont Enemykont 5 Ocak 2022 2 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Hayır sadece bir soru sorup cevabını alıp çıkıcam herkesin bileceği yaptığı bir şey değil sonuçta bende bu konularda çok cahilim
Hayır sadece bir soru sorup cevabını alıp çıkıcam herkesin bileceği yaptığı bir şey değil sonuçta bende bu konularda çok cahilim
Gönderilme Tarihi: 5 Ocak 2022 #4 xS0N3R xS0N3R 23 Ağu 2020 5,424 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Sorunu konu olarak aç uygun yere yardımcı oluruz
Gönderilme Tarihi: 5 Ocak 2022 #5 ByTNT ByTNT 24 Kas 2020 124 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Enemykont' Alıntı: Arkadaşlar merhaba ben bu mecralara uzak biriyim yetkili birinden bilgi almak istiyorum yardımcı olacak kişiye nasıl ulaşabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Devamını da yazsaydın sorunu sorsaydın emin ol şu ana kadar cevabını almıştın
Enemykont' Alıntı: Arkadaşlar merhaba ben bu mecralara uzak biriyim yetkili birinden bilgi almak istiyorum yardımcı olacak kişiye nasıl ulaşabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Devamını da yazsaydın sorunu sorsaydın emin ol şu ana kadar cevabını almıştın