|
Öncelikle Hocam Kendine Yada Firmana Ait Bir Tanıtmak İçin Web Siten Mevcut mu ?merhabalar tekrardan web sitesi kurulumu yapıyorum fakat bunu nelerde paylaşabilirim müşteri nasıl bulabilirim bilmiyorum yardımcı olur musunuz bütçe olmadığı için reklam çıkamıyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar
hayır şuan forumda o tarz bir script arıyorumÖncelikle Hocam Kendine Yada Firmana Ait Bir Tanıtmak İçin Web Siten Mevcut mu ?
Tam Olarak Ne Üzerine Script Arıyorsun Hocam Detaylı Açıklarsan Sana Faydamız Olur...hayır şuan forumda o tarz bir script arıyorum
öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim şöyle bir script arıyorum kendimi tanıtacağım web sitesi kurulumu yaptığım bunlardan bahseden bir scriptTam Olarak Ne Üzerine Script Arıyorsun Hocam Detaylı Açıklarsan Sana Faydamız Olur...
Rica Ederim Hocam Siz Kişisel Web Sitesi Yapacaksınız Bildiğim Kadarı ile...öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim şöyle bir script arıyorum kendimi tanıtacağım web sitesi kurulumu yaptığım bunlardan bahseden bir script
aynen öyle sonrasında da web sitesi satışı yapmak istiyorum kurulumu yaniRica Ederim Hocam Siz Kişisel Web Sitesi Yapacaksınız Bildiğim Kadarı ile...
Sonrasında Derken Eğer Kişisel Site Yapacaksan Hocam Wordpress Öneririm Sana Kişisel Tasarım Konusunda Çok Tasarımı Mevcut Önce Bunu Kur Sonra Satış Yapacağın Zaman forum da Çok Güzel Script Satış Tasarımlar Mevcut Gezersen Denk Gelir...aynen öyle sonrasında da web sitesi satışı yapmak istiyorum kurulumu yani