Beyler kurdum test ettim, çalışıyor. Herşey çalışıyor. Arkadaşın eline emeğine sağlık.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
nasıl kurdun abiBeyler kurdum test ettim, çalışıyor. Herşey çalışıyor. Arkadaşın eline emeğine sağlık.
kardeşim codelist sitesinden iptv uygulaması indirdim. Bu arkadaşın verdigi m3u uzantılı dosyayı, o uygulamaya kayıt ettim. Hepsi bu kadar. Bunu yazarken şuan breking bad izliyorum hatta iptv den.nasıl kurdun abi
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bu dosyanın m3u uzantılı linki var mıkardeşim codelist sitesinden iptv uygulaması indirdim. Bu arkadaşın verdigi m3u uzantılı dosyayı, o uygulamaya kayıt ettim. Hepsi bu kadar. Bunu yazarken şuan breking bad izliyorum hatta iptv den.
kardeşim, kendine ait bir hosting varsa, public_html içine salla dosyayı, sonra domain.com/iptv.m3u olarak tarayıcına yaz, kopyala, iptv uygulamasını aç, linki kopyala. kaydetbu dosyanın m3u uzantılı linki var mı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hosting yok abi. sende var mı?kardeşim, kendine ait bir hosting varsa, public_html içine salla dosyayı, sonra domain.com/iptv.m3u olarak tarayıcına yaz, kopyala, iptv uygulamasını aç, linki kopyala. kaydet
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Daha bakmasam da şimdiden teşekkürler hocam eline sağlık.Kırdığım iptv linkleri devamlı paylaşıcam bu linktekiler süresiz şuan aktif izliyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz.***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
cansın broKırdığım iptv linkleri devamlı paylaşıcam bu linktekiler süresiz şuan aktif izliyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim