Hoşgeldin Misafir

Yazdığım konular kopyalanıp başka forum da paylaşılıyor

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar ben elimde geldiğince sizler için uğraşıyorum vakitlerimi ayırıyorum birisi gelip benim konumu çalıp başka hack forumunda kendi paylaşmış gibi paylaşıyor Yazdığım yazıya kadar kopyalamış bu kişi Sizce alıntı vs yazması ve buradan aldım yazması gerekmez mi ? 

Konumu çalıp ctrl c ctrl v yapmış bir şeye bile uğraşmamış 

Paylaşılan site .........

Ne düşünüyorsunuz bu forumdan alıp o forumda kendi bulmuş uğraşmış gibi paylaşıyor  paylşan kişi bu forum da da var Ne düşünüyorsunuz konu hakkında ?

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Biz alıştık artık :D imzanda dediğin gibi taklitler aslını yüceltir

Bunlar yüzünden insanın konu açası gelmiyor elimde birsürü konu var script ama bunlar çalıyor diye paylaşasım gelmiyor yeni şeyler paylaşmayacaktım ama sizler için diğer arkadaşalr paylaşıma devam edeceğim Taklitler aslını yüceltir

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

Bunlar yüzünden insanın konu açası gelmiyor elimde birsürü konu var script ama bunlar çalıyor diye paylaşasım gelmiyor yeni şeyler paylaşmayacaktım ama sizler için diğer arkadaşalr paylaşıma devam edeceğim Taklitler aslını yüceltir

Timler gelir timler gider tek dev kalır THS miker sıkma canını kankam

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

Timler gelir timler gider tek dev kalır THS miker sıkma canını kankam

Sıkıntı yok kankam

DARHALL

11 Kas 2018
245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
konularının arasına nickini koyabilirsin url li şekilde ths ye yönlendirir direkt. Bazı forumlarda kopyalanan içeriğin sonuna otomatik link eklenme vb olaylarda var tabii önüne geçilemiyor ne yazık ki ama bir nebzede olsa direkt hiç bakmadan yapıyorsa bu işlemi mesaj yazarken gizliden bir yerlere ismini yazmanda güzel olur.