denizemre13
- 25 Ara 2017
- 419 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Günaydın herkese. Ben 4 gün önce telefonumu sıfırladım. Sıfırlamadan önce 400 fotoğrafı yedekledim. Sıfırladıktan sonra ise yedeklediğim 400 fotoğraf galeriye yüklendi. Ancak şöyle bir şey var. Instagram, WhatsApp vb. sosyal mecralarda sadece sıfırladıktan sonraki fotoğraflar gözüküyor. Galerimde 500 fotoğraf var ama sosyal ağlarda sadece sıfırlandıktan sonra çektiğim 100 fotoğraf gözüküyor. Ne yapmalıyım?
