Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Yemek Siparişi Cafe & Restaurant Web Scripti arayışı

mcang33

5 Nis 2024
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Web-Ofisi Cafe & Restaurant V5 scripti yada benzer bir çalışan script arıyorum. küçük çaplı restorantım var internet üzerinden sipariş alıp kurye ile göndermek istiyorum bunu karşılayabilecek elinde script olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden herkese teşekkür ederim.​

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Web-Ofisi Cafe & Restaurant V5 scripti yada benzer bir çalışan script arıyorum. küçük çaplı restorantım var internet üzerinden sipariş alıp kurye ile göndermek istiyorum bunu karşılayabilecek elinde script olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden herkese teşekkür ederim.​

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kullanıcı dostu, mobil uyumlu ve hızlı çalışan bir yemek siparişi scripti tercih edin. Örneğin, "WordPress WooCommerce" veya "Shopify" tabanlı çözümler işinizi görebilir. Ayrıca, hazır yemek sipariş scriptleri sunan uzman geliştiricilerden teklif alın.