Hoşgeldin Misafir

Yeni AI - Ücretsiz API, Sohbet, Video, Fotoğraf Üret 💯🔥

YARBAY

28 Haz 2025
1,341 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
eline sağlık hocam ComfyUI da iş görüyor ama profesyonel olanlar için bir sürü kablo filan uğraştırıyor yanlış bağlantı veya yanlış bir durumda çalışmıyor bilmeyenler için güzel içerik olmuş Teşekkürler...
Birkaç ay önce vaktimiz boldu, sürekli fırsat konular paylaşmaya özen gösterdim hocam. Ama şimdi maalesef zamanım çok sınırlı artık. Foruma giriş yaptığım ilk günden beri konuların hepsini benim gibi bilmeyenlere yönelik açmaya özen gösteriyorum.

omerqwer

15 Nis 2026
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamunaleyküm Dostlar;

Son zamanlarda Çin’den gelen açık kaynak / ücretsiz AI modelleri bayağı ses getirdi.

Bu AI hem sohbet (Chat / Thinking), hem görüntü/video üretimi, hem de API için kullanılan bir platform. Özellikle ücretsiz kota ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor.

Görsel Üretimi (Image Generation – Günlük)
• Günde ~100 görsel civarı ücretsiz üretim hakkı (hesaba göre değişebiliyor, genelde 4’lü paketler halinde geliyor)
• Bir istekte 4 görsel üretiyor
• Kalite olarak photorealism ve metin render’lama konusunda çok iddialı (özellikle Çince/İngilizce karışık promptlar da çok iyi olduğu söyleniyor)

Video Üretimi (Video Generation – Günlük)
• Günde 10 video civarı ücretsiz hakkınız var
• Her video genelde
kısa süreli (6-10 saniye arası popüler, ama bazı modlarda daha uzun zincirleme üretim mümkün)
• Karakter tutarlılığı ve stil devamlılığı özelliği var → Aynı karakteri farklı sahnelerde tutabiliyorsunuz
• Uzun videolarda (dakikalar seviyesinde) bile renk kayması / bozulma olmadan ürettiği söyleniyor (açık kaynak video modeli sayesinde)

API Erişimi
Ücretsiz sınırsız gibi görünen API erişimi var (aslında günlük token kotası mevcut ama oldukça bol)
• Chat / Thinking modelleri kullanılıyor → Bunlar 560 milyar parametreli MoE mimarisiyle GPT-5 seviyesinde reasoning yaptığı benchmark’larda iddia ediliyor
• Uygulama, bot, proje entegrasyonu için çok uygun
• Günlük ücretsiz token kotası 500.000 → 5 milyon’a kadar yükseltilebiliyor (onaylı hesaplarla)

Birkaç Tavsiye
• Birden fazla hesap açmak (kurallara uyarak) günlük limitleri katlamak işe yarıyor.
• Platform hem web üzerinden chat hem de API ile kullanılabiliyor
• Modeller açık kaynak → İndirip lokal de çalıştırabiliyorsunuz (Hugging Face’te mevcut)

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
sağol

hanoxx

13 Eyl 2025
355 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamunaleyküm Dostlar;

Son zamanlarda Çin’den gelen açık kaynak / ücretsiz AI modelleri bayağı ses getirdi.

Bu AI hem sohbet (Chat / Thinking), hem görüntü/video üretimi, hem de API için kullanılan bir platform. Özellikle ücretsiz kota ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor.

• Günde ~100 görsel civarı ücretsiz üretim hakkı (hesaba göre değişebiliyor, genelde 4’lü paketler halinde geliyor)
• Kalite olarak photorealism ve metin render’lama konusunda çok iddialı (özellikle Çince/İngilizce karışık promptlar da çok iyi olduğu söyleniyor)

• Her video genelde
kısa süreli (6-10 saniye arası popüler, ama bazı modlarda daha uzun zincirleme üretim mümkün)
• Karakter tutarlılığı ve stil devamlılığı özelliği var → Aynı karakteri farklı sahnelerde tutabiliyorsunuz
• Uzun videolarda (dakikalar seviyesinde) bile renk kayması / bozulma olmadan ürettiği söyleniyor (açık kaynak video modeli sayesinde)

API Erişimi
Ücretsiz sınırsız gibi görünen API erişimi var (aslında günlük token kotası mevcut ama oldukça bol)
• Chat / Thinking modelleri kullanılıyor → Bunlar 560 milyar parametreli MoE mimarisiyle GPT-5 seviyesinde reasoning yaptığı benchmark’larda iddia ediliyor
• Günlük ücretsiz token kotası 500.000 → 5 milyon’a kadar yükseltilebiliyor (onaylı hesaplarla)

Birkaç Tavsiye
• Birden fazla hesap açmak (kurallara uyarak) günlük limitleri katlamak işe yarıyor.
• Modeller açık kaynak → İndirip lokal de çalıştırabiliyorsunuz (Hugging Face’te mevcut)

bakalım :)

aysegulkacmaz

16 Mar 2024
126 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamunaleyküm Dostlar;

• Her video genelde

API Erişimi

Birkaç Tavsiye

Teşekkürler