Hoşgeldin Misafir

Yeni Çıkan İşletim Sistemi (Pop! _OS)

Çiçero

9 Ara 2017
1,566 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mdz7Mk.jpg

Pop! _OS İşletim Sistemi

Pop! _OS, bilgisayarlarını oluşturmak için kullanan kişiler için tasarlanmıştır; Karmaşık, profesyonel kalitede yazılım ve ürünler, sofistike 3D modeller, akademide bilgisayar bilimi veya son buluşları üzerinde çalışan üreticiler. Pop! İş akışınızı mükemmelleştirmek için geniş kapsamlı özelleştirme sunarken kullanıcı arabirimi yolun dışında kalır. Ubuntu üzerine kurulu, açık kaynak kodlu yazılım ve geliştirme araçlarının engin depolarına erişebilirsiniz.

Pop! _OS’un ilk sürümü 19 Ekim 2017’de gerçekleşti. Daha fazla bilgi için Pop! _OS web sitesini ziyaret edin ve Pop! _OS belgelerini görüntüleyin.

Proje Yapısı:

Pop! _OS, System76 tarafından geliştirilmiştir. System76 bilgisayarları için varsayılan işletim sistemi, ancak diğer donanım kullanıcıları için de yararlı olması amaçlanmıştır. Topluluk girişini memnuniyetle karşılayıp teşvik ederken, Pop! _OS, System76 ve müşterilerimizin ihtiyaçları tarafından yönetiliyor. Gelişim yaklaşımımız hakkında daha fazla bilgi edinin.

Depoları:

REPOS.md'deki Pop! _OS depolarının bir listesini tutuyoruz. Her bir deponun daha fazla bilgi ile ilgili bir README.md, QA test bilgileri ile TESTING.md, Davranış Kurallarımıza ve uygun GitHub sorunu ve PR şablonlarına bağlanan CODE_OF_CONDUCT.md olması gerekir.

Özellik talepleri:

Özellikleri tartışmak ve talep etmek için Pop! _OS altdizini kullanırız. Bu hem System76 çalışanlarına hem de Pop'e izin verir! Topluluğa üye olmak ve sorun takipçilerimizi ezmeksizin ilgi göstermemize yardımcı oluyor. Geliştirme yaklaşımımızla, GitHub projelerinde topluluk veya genel topluluktan gelen özellik taleplerini yönetmiyoruz.

GitHub'da bir repoya karşı bir özellik talebi yapılırsa, genellikle onu kapatırız ve altdizinde tartışılmasını isteriz.

Donanım Etkinleştirme:

Pop! _OS, genel donanım etkinleştirme (System76 donanımının dışında) için Linux, Debian ve Ubuntu gibi üst düzey projelere dayanır. Pop! _OS'taki değişiklikler, Ubuntu'da çalışan bir şeyi kırdıysa, bunu düzeltmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Açıkçası Ben Beğendim Arayüzü Filan Çok Hoş Olmuş.