Merhaba arkadaşlar. Ben şunu soracaktım,şimdi bu google a turkhackteam yazınca farklı bir siteye atıyor turkhacks yazınca farklı bi site arasındaki farklar neler aynı site diye tahmin ediyorum ama bi yardımcı olursanız sevinirim.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba arkadaşlar. Ben şunu soracaktım,şimdi bu google a turkhackteam yazınca farklı bir siteye atıyor turkhacks yazınca farklı bi site arasındaki farklar neler aynı site diye tahmin ediyorum ama bi yardımcı olursanız sevinirim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Herşey çok farklı herşey. Burda tanımadığın insanları sanki tanıyormuşsun gibi oluyor bir süre sonraMerhaba arkadaşlar. Ben şunu soracaktım,şimdi bu google a turkhackteam yazınca farklı bir siteye atıyor turkhacks yazınca farklı bi site arasındaki farklar neler aynı site diye tahmin ediyorum ama bi yardımcı olursanız sevinirim.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Konu açmak istediğiniz kategoriye girdikten sonra sağ üstte "yeni konu aç" butonuna tıklayarak açabilirsinizmerhaba iyi günler kolay ben yeni konu nasıl açılır bilmiyorum da yardımcı olabilir misiniz acaba
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkür ederim sagolunKonu açmak istediğiniz kategoriye girdikten sonra sağ üstte "yeni konu aç" butonuna tıklayarak açabilirsiniz