Hoşgeldin Misafir

Yeni ogrenme

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba yasim 33 yillardir pc den uzagim lisede bilgisayar bolumu mezunum ama bu isi hacker gibi ogrenmek istiyorum ustalarimin yardimina ve ogrenme istedigim.var yarfimci olucak ustam vya kalfam varmidir

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

darkxxf

"Psychic"
18 Ara 2024
912 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba dostum hoşgeldin hiç bişey için geç değildir isteklerini forum üzerinde veya internet üzerinde dilden dile araştırarak herşeyin bulunabileceğine eminim bi kaç yıldır bişeyi merak ettiğimde 5 6 saat veya belki daha fazla araştırmalar sonucu istediğimi bulabiliyorum sanada tavsiye ederim.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun burada rahatlıkla bir çok bilgiye ulaşır ve gelişmek istediğin alanlarda gelişme gösterebilirsin bunun yanı sıra forumumuzda timlerimiz var yeterli rütbeye gelince timlere dahil olup çok daha kolay öğrenebilirsin iyi forumlar dilerim