Hoşgeldin Misafir

Yeni Projem İçin Tema Önerisi Varsa Tavsiyeler

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

Birkaç arkadaş bir birleşerek oyuncu konseptli bir işe girişelim dedik. Fikir olarak kafamda uzun süredir tasarlıyordum ama, baya hızlı gelişti olaylar. Dün konuştuk bugün başlama kararı aldık. Öncelikle sitenin ana teması hem yerel hemde dünya çapında oyun, esport haberleri, oyun analizleri ve karşılaştırmaları gibi oyunculara yönelik sosyal bir içerik platformu olarak faaliyet gösterecek. Tasarım ve altyapı desteğini ben sağlıyor olacağım, içerik üretimi için bir arkadaşımız çalışacak, birde ilk etapta biraz gelir elde etmek için iş ortaklığı kapsamında bir arkadaşımız site üzerinden oyuncu tişörtleri siparişlerinin üretimini ve teslimatını sağlayacak. şuan elimde 5 adet tema var ve her biri ile local de çalışıyor geliştiriyor, test ediyorum. Bazılarının içerisinde entegre olarak forum özelliği bulunmakta ama ilerleyen aylarda xenforo ile forum subdomaini ile forum kurmayı da düşünüyorum. sizden ricam bu 5 tema için birer değerlendirme yapmanız, varsa fikirlerinizi sunmanız ve benim seçtiklerimden daha çok yakışacağını düşündüğünüz bir tema olduğunu düşünüyorsanız tavsiye etmeniz. En ilgili arkadaşa istediği temayı özelden ileteceğim. Eğer aynı temaları beğenmişsek kalan 4 temayı forumda sizinle paylaşacağım, ayrı ayrı temaları beğenirsek 3 tema paylaşacağım. şimdiden herkese teşekkür ederim.

(sıralama yok)
1. Tema: Demo için Tıkla
2. Tema: Demo için Tıkla
3. Tema: Demo için Tıkla
4. Tema: Demo için Tıkla
5. Tema: Demo için Tıkla

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle hayırlı olsun. Şahsi düşüncem 2 ve 5 numaralı temalar hariç diğerlerinin arka planı göz yoruyor, ayrıca öndeki modüllerin renkleri ile uyumsuz. 2 ve 5 numaralı temaları karşılaştıracak olursak; 2 numaralının yerleşimi daha kullanışlı ve daha profesyonel duruyor. Vaktim olduğunda daha ayrıntılı inceleyeceğim. Benim önerim 2 numara..

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun. Şahsi düşüncem 2 ve 5 numaralı temalar hariç diğerlerinin arka planı göz yoruyor, ayrıca öndeki modüllerin renkleri ile uyumsuz. 2 ve 5 numaralı temaları karşılaştıracak olursak; 2 numaralının yerleşimi daha kullanışlı ve daha profesyonel duruyor. Vaktim olduğunda daha ayrıntılı inceleyeceğim. Benim önerim 2 numara..
hocam değerli fikirleriniz için teşekkür ederim. arkaplanı gözardı edebilirsiniz, gif, video ve her türlü deseni kolayca adapte edebilirim. bende sizin gibi 2-5 arasında gidiyorum. ama dışarıdan baktığımızda yanılabiliyoruz, üzerinde çalışıldığında daha iyi kavrayabiliyor insan ve neler yapabileceği daha belirgin oluyor insanın zihinde diye düşünüyorum. bu yüzden tabiri caizse mal gibi 5 farklı site kurdum değerlendiriyorum, tabi burada yönetimin konforundan ziyade kullanıcının gözünden değerlendirme daha önemli.
NasyoneL' Alıntı:
5 güzel 2 de olabilir

cevabınız için teşekkür ederim, biraz daha açaydınız ne açıdan güzel diye daha mutlu olurdum : )

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. 5 numarada karar kıldık biz. Sayın @DeepiMpaCt en ilgili yorumu siz yaptığınız için istediğiniz temayı belirtip, ardından rica etsem konuyu kilitler misiniz? kalan temaları da doğru başlık altında paylaşacağım.