Hoşgeldin Misafir

Yeni Tema Aktif (Yesilkaranlik)

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleykum Turkhacks ailesinin degerli mensuplari;

Gormus oldugunuz uzere Yesilkaranlik ismini verdigimiz tema aktif edilmistir. Yeni temamizda gunumuzun abartili modern tasarimlarindan kisarak oldschool bir gorunum ve hacking temali renk konsepti uzerinde eklemeler yaptik. Bazi arkadaslarimiz temayi direk benimsemis olsa da; eski gorunumu kullanmak isteyen arkadaslar icin tema secim bari kisa surede aktif edilecektir. Tema degisiminin direk aktif olmama sebebi uyelerimizin aliskanliklarina gore bir secim yapmalari yerine yeni konsept benimsemelerini saglamak adinadir.

Tema uzerinde gelistirme ve calismalar surmektedir, bazi yerlerde ufak gorsel hatalari ve kod hataciklari bulunabilmektedir. Bu gibi durumlari bu konu altindan rapor edebilirsiniz.

Iyi forumlar.

Logs:

- Refresh yapinca sidebar kapanma sorunu fixed.

Son düzenleme:

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Fikrimi belirtmem gerekirse gözü yoran renkler tercih edilmiş. Yeşilin daha pastel renkleri kullanılabilirdi. En azında tüm forum genelinde linklerin özel alanları mevcut renkleri kullanarak diğer alanlar için uygun ton belirlenebilir.
Tavsiyeleriniz degerli, bu konuda renk tonu onerilerinize acigiz.

lodosx

9 Ağu 2023
57 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tavsiyeleriniz degerli, bu konuda renk tonu onerilerinize acigiz.
Kategori link renkleri hafif sarıya yakın bu #72943c ve bu #82c518 tonlar değerlendirilebilir. Diğer alanları yine tema renklerine uygun değerlendirebilirsiniz. Ayrıca mesaj yazma alanı postbit kısmına yakın satır başı neresi cümlenin devamı neresi çok anlaşılmıyor.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kategori link renkleri hafif sarıya yakın bu #72943c ve bu #82c518 tonlar değerlendirilebilir. Diğer alanları yine tema renklerine uygun değerlendirebilirsiniz. Ayrıca mesaj yazma alanı postbit kısmına yakın satır başı neresi cümlenin devamı neresi çok anlaşılmıyor.
Onerilerin icin tesekkur ederiz, footer alanindan dilersen diger temaya gecis saglayabilirsin.

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aboooo çıldıracaktım temayı eski haline getirene kadar aklıma neler geldi.

Benim fikrimce TURKHACKS'ın rengi yani eski teması renkleriydi. Nerde görsem bu TURKHACKS diyordum. Kırmızı Beyaz ve Siyah. O Yüzden ben eski temayla devam ediyorum. Sanki forumun rengi değişince TURKHACKS'ın rengi değişecekmiş gibi hissettim. Farklılık isteyen arkadaşlar için güzel olmuş. Ellerinize sağlık

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Emeğinize sağlık benim gibi koyu renk severler için güzel duruyor. Gördüğüm eksiklerden biri search alanı. Forum içi arama yapmak için forumlar sekmesinden arama alanına gitmek yerine diğer temadaki gibi sağ üst kısımda olursa daha hızlı ve pratik olur. Tabii bunlar zamanla oturacak şeyler. Bir diğer önerimde site logosuna ana sayfa linkinin verilmesi bazen diğer temadaki alışkanlık logoya tıklayıp ana sayfaya gitmeye çalışıyorum konu içindeyken :) mobilde mevcut ama sıkıntı yok masaüstü tasarımda da mevcut olabilir. Aslında bir önerim daha var tabii bu nasıl karşılanır bilmem illa olacak diyede bir kaide yok farklılık olur diye düşünüyorum.
Sol üstteki turkhacks favicon logosu yerine mesela kullanıcı profil resmi gelme ihtimali olsa çok farklı olurdu diye düşünüyorum. Masaüstü versiyonda gerçekten kullanıcıya hoş gelebilir.

Tüm bunlar haricinde renk seçimleri gerçekten forumun içeriklerine ve mentalitesine uygun olmuş. Tekrar tekrar tek nokta kodlamada bile emeği geçen herkesin ellerine emeğine sağlık hocam.

kemalaga

istanbul
8 Eyl 2023
490 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleykum Turkhacks ailesinin degerli mensuplari;

Gormus oldugunuz uzere Yesilkaranlik ismini verdigimiz tema aktif edilmistir. Yeni temamizda gunumuzun abartili modern tasarimlarindan kisarak oldschool bir gorunum ve hacking temali renk konsepti uzerinde eklemeler yaptik. Bazi arkadaslarimiz temayi direk benimsemis olsa da; eski gorunumu kullanmak isteyen arkadaslar icin tema secim bari kisa surede aktif edilecektir. Tema degisiminin direk aktif olmama sebebi uyelerimizin aliskanliklarina gore bir secim yapmalari yerine yeni konsept benimsemelerini saglamak adinadir.

Tema uzerinde gelistirme ve calismalar surmektedir, bazi yerlerde ufak gorsel hatalari ve kod hataciklari bulunabilmektedir. Bu gibi durumlari bu konu altindan rapor edebilirsiniz.

Iyi forumlar.

Logs:

- Refresh yapinca sidebar kapanma sorunu fixed.
eline emeğine sağlık hocam kaliteli olmuş başarılar