piri.reis38
- 26 May 2018
- 15 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Oncelikle Selamun Aleykum Devrem ve komutanlarim bir kac soru sormak istedim 1 yurtdisinda yasiyorum ve yurtdisindakileri aliyormusunuz 2 siteye hackledikten Hangi index atmamiz lazim ?
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hataylee' Alıntı:hoşgeldin pakistandamısın.
piri.reis38' Alıntı:Oncelikle Selamun Aleykum Devrem ve komutanlarim bir kac soru sormak istedim 1 yurtdisinda yasiyorum ve yurtdisindakileri aliyormusunuz 2 siteye hackledikten Hangi index atmamiz lazim ?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Slayer49' Alıntı:piri.reis38' Alıntı:Oncelikle Selamun Aleykum Devrem ve komutanlarim bir kac soru sormak istedim 1 yurtdisinda yasiyorum ve yurtdisindakileri aliyormusunuz 2 siteye hackledikten Hangi index atmamiz lazim ?
neden alınmayalım
forum üyesin alındın zaten
indexi kendiniz yapa bilirsiniz turkhacks ibresinin olması lazım sadece![]()
piri.reis38' Alıntı:Slayer49' Alıntı:piri.reis38' Alıntı:Oncelikle Selamun Aleykum Devrem ve komutanlarim bir kac soru sormak istedim 1 yurtdisinda yasiyorum ve yurtdisindakileri aliyormusunuz 2 siteye hackledikten Hangi index atmamiz lazim ?
neden alınmayalım
Oncelikle Yazdiniz Icin Sagolun Komutanim Bilmiyorumdum Belki Yasakti Indexi Yapmasini Iyi bilirim Saygilarla
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Komutanim Merak Etim Rutbe Nasil Alinir ??Slayer49' Alıntı:piri.reis38' Alıntı:Slayer49' Alıntı:piri.reis38' Alıntı:Oncelikle Selamun Aleykum Devrem ve komutanlarim bir kac soru sormak istedim 1 yurtdisinda yasiyorum ve yurtdisindakileri aliyormusunuz 2 siteye hackledikten Hangi index atmamiz lazim ?
neden alınmayalım
Oncelikle Yazdiniz Icin Sagolun Komutanim Bilmiyorumdum Belki Yasakti Indexi Yapmasini Iyi bilirim Saygilarla
bu arada hoş geldin
kalıcı olman dileği ile
ve sorunuz vs.. olur ise özelden iletişime geçe bilirsiniz![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
CyberHost' Alıntı:Aleyküm selam hoş geldin kardeşim gel tabi ki aramıza komutanım devrem gibi sözlerle hitap etmenize gerek yoktur.
piri.reis38' Alıntı:Komutanim Merak Etim Rutbe Nasil Alinir ??Slayer49' Alıntı:piri.reis38' Alıntı:Slayer49' Alıntı:piri.reis38' Alıntı:Oncelikle Selamun Aleykum Devrem ve komutanlarim bir kac soru sormak istedim 1 yurtdisinda yasiyorum ve yurtdisindakileri aliyormusunuz 2 siteye hackledikten Hangi index atmamiz lazim ?
neden alınmayalım
bu arada hoş geldin
kalıcı olman dileği ile
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Slayer49' Alıntı:piri.reis38' Alıntı:Komutanim Merak Etim Rutbe Nasil Alinir ??Slayer49' Alıntı:piri.reis38' Alıntı:Slayer49' Alıntı:neden alınmayalım
bu arada hoş geldin
kalıcı olman dileği ile
![]()
komutanıma gerek yok hepimiz biriz
rütbe ala bilmen için hak etmen lazım![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Çiçero' Alıntı:Hoşgeldin Kardeşcan Kalıcı Olursun İnşallah
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TheYamak' Alıntı:Hoş geldin kardeşim burada kalıcı olmak hak etmek demektir.. Ne dediğimi anlarsınız sanırım.