Hoşgeldin Misafir

yeniyim

rebelyulaf

14 Şub 2021
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle merhabalar, forumda yeniyim ve birşeyler öğrenmek istiyorum yani sitenin amacı ve böyle sitelerde bir yol gösterici gerek sanırım ve bana yardım edecek olayları detaylı şekilde anlatacak biri var mı?
hiç bir bilgim yok

mesela linkler ve premium hesaplar var bunları nasıl alıyoruz napıyoruz felan bilgim hiç yok ve meraklıyım öğrenmek istiyorum yardcımcı olucak biri lütfen detaylı açıklaya bilir mi?

mhzyat

14 Şub 2021
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben de yeniyim, ne aradığına bağlı aslında, bazıları oyun hileleri için kaydoluyor(mesela ben) bazıları crackli uygulamalar için. Ne aradığını söyle yardımcı olurlar

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
A.selam hoşgeldin yulaf umarım kalıcı olursun sitemizin kapsamı geniş her kategoride bolca içerik var genel bi inceleme yaparak başlayabilirsin

rebelyulaf

14 Şub 2021
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
A.selam hoşgeldin yulaf umarım kalıcı olursun sitemizin kapsamı geniş her kategoride bolca içerik var genel bi inceleme yaparak başlayabilirsin

hoşbulduk kalıcı olacağımı düşünüyorum fakat yönlendirmeye ve yardıma ihtiyacım var sormak istediğim hack nedir nasıl yapılır napa bilirim bu işten nasıl para kazana bilirim vs

mhzyat' Alıntı:
Ben de yeniyim, ne aradığına bağlı aslında, bazıları oyun hileleri için kaydoluyor(mesela ben) bazıları crackli uygulamalar için. Ne aradığını söyle yardımcı olurlar

ben bu işte iyi olmak istiyorum sitelere girme açık bulma vs ama mesela açık nedir nasıl bulunur bilmiyorum ve bu işlerde hesap çalarak vs bi şekildede para kazanmak istiyorum ve kendimi geliştirmek bunun içinde birinin yön göstermesi yardım etmesi gerektiğni düşünüyorum yardım edicek vs biri var mı şu şöyle bu böyle yapılıyor diyip anlatacak

DevilDeep

27 Tem 2019
387 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
rebelyulaf' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

hoşbulduk kalıcı olacağımı düşünüyorum fakat yönlendirmeye ve yardıma ihtiyacım var sormak istediğim hack nedir nasıl yapılır napa bilirim bu işten nasıl para kazana bilirim vs

mhzyat' Alıntı:

ben bu işte iyi olmak istiyorum sitelere girme açık bulma vs ama mesela açık nedir nasıl bulunur bilmiyorum ve bu işlerde hesap çalarak vs bi şekildede para kazanmak istiyorum ve kendimi geliştirmek bunun içinde birinin yön göstermesi yardım etmesi gerektiğni düşünüyorum yardım edicek vs biri var mı şu şöyle bu böyle yapılıyor diyip anlatacak

Bu İşlerden Para Kazanmak İçin Öncelikle Para Harcaman Gerekir ::)  Kurcalaya Kurcalaya Herşeye Varacaksın Zateb Kimse Gel Yanıma Otur Otun Sapı Üzümün Çöpü Diye Göstermez :)