Hoşgeldin Misafir

Yep Yeni Giyim E-Ticaret Scripti Sadece Turkhacks'da

Buzadam

21 Eki 2018
382 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Konu sahibinin izniyle Ek bilgi ;

Yazılımı kurdum öncelikle yönetim paneline giriş bilgileri :

site sonuna /admin

kul adı : [email protected]
parola : 1234569

panel düzgün görünmüyorsa admin klasörü içinde includes klasörüne giriş yapıp header dosyasından şu kısmı kendi site adresinize göre düzenleyin mutlaka /admin olsun site adresi sonunda .

<base href="http://siteniz.com/admin/yonetici">

Başka gözüme çarpan birşey yok yüzeysel kurulum yaptım sadece.

Virustotal Sonuçları
bilgi için çok tşkler

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
php surumle alakası nedır tam olarak anlamadım? kredı kartıyla sıparıs dıyorsun ama pos sayfasına atmıyor .panelde sıparıs olusuyor.
urun sepette kalıyor ama aynı zamanda sıparıs de oluşuyor ama odeme cekmemış oluyor? php 5,6 ıle de 7,4 ılede denedım ayrıca degısmedı.
aynı zamanda panelde uye eklesenızde uyeler cıkmıyor ıncelenmesı gerekıyor bazı detaylaırnın.
onuda bi zahmet sen yap satan kişiden olduğu gibi çekilip paylaşılmış bir yazılım

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Demo

acbfo4g.jpg
g278ott.jpg
9z4t22d.jpg

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tesekkurler

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
php surumle alakası nedır tam olarak anlamadım? kredı kartıyla sıparıs dıyorsun ama pos sayfasına atmıyor .panelde sıparıs olusuyor.
urun sepette kalıyor ama aynı zamanda sıparıs de oluşuyor ama odeme cekmemış oluyor? php 5,6 ıle de 7,4 ılede denedım ayrıca degısmedı.
aynı zamanda panelde uye eklesenızde uyeler cıkmıyor ıncelenmesı gerekıyor bazı detaylaırnın.
Paytr bilgilerini girmeden zaten ödeme ekranını göstermez.
Ben tekrar kontrol ettim bir sorun göremedim

duhangs

9 Haz 2021
537 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Paytr bilgilerini girmeden zaten ödeme ekranını göstermez.
Ben tekrar kontrol ettim bir sorun göremedim
Ben shopıer ve havale denedım hemen kızmana gerek yoktu ustat bır yazılım verıyorsun , eksık gedık bırsey varsa bılgı verınce kızmana yada atarlanmaya gerek yok burası paylasım yerı ve hata varsa duzeltmek ıcın ınsanlar paylasım yapıyor .