3g3_cubukcu
- 7 Ağu 2024
- 193 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bilgisayarı sıfırlayacağım ve bu iki seçeneği gördüm. Bunların arasındaki farklar nelerdir? Diğer sorum ise, USB belleğe Windows 11 ISO'sunu yazdıracaktım ama bunun o USB bellekte hep kalacağını ve o USB'ye bir daha dosya vb. koyamayacağımı söyledi arkadaşım. Bu bilgi doğru mu? Şimdiden teşekkür ederim.
