Hoşgeldin Misafir

Yerli araçlar hakkında Yorumunuzla gelin ^^ TOGG , EVT S1 , HÜGO

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet Arkadaşlar gündemimize bomba gibi oturan TOGG yerli araç ve bence daha önemli olan projelerimiz hakkında biraz konuşalım istiyorum.

Mesela 
1.si Yerli üretim olan bir araç için KDV ödeyecek olmamız sizce ne kadar mantıklı ?
2.si 2015te haberlerde bir çok kez kendinden söz ettiren EVT S1 spor aracımız da 100de 100 elektirik ile çalışan ve çok başarılı bir projeydi, ve Aynı proje sahiplerinin (Hacettepe Üniversitesi) Hugo projeleri de aynı şekilde başarılıydı fakat neden destek görmedi ?
3.sü Şuan 1 senedir uğraşılan ve piyasada bomba gibi sözü konuşulan ve yılda 175 bin adet üretileceği kararına varılan TOGG aracımız neden seçildi ? ve desteklendi.

Diğer araçlar neden kabul görmedi ve bunun gibi başka projelerimiz de var Türkiye vatandaşları olarak ben şimdilik 

Evt s1 ve Togg kıyaslaması yapmak istiyorum sizlerin yorumları ile 

Evt S1 (Elektirikli Vasıtalar Türkiye Spor1) hakkında bilgi isteyenler

Buradan izleyebilirler .

-

neyse işim çıktı konu yarım kalsın da siz mevzuyu anladınız yorumlarda buluşmak dileğiyle ^^

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Bütün devlet büyükleri mercedeslerini satıp yerli araç kullancaksa iyi yoksa boş iş

TOGG cok efsane bir araç fakat EVT s1 ve hugo yu da bi araştırın ellerinden tutulmadı o araçların spor araçlardı .

Togg un HUV ve Sedan kasa tipi yayınlandı muazzam fakat mesela bizim ülkemizde 150 bin tl ye aldıgımız bmw markalı araçlar Almanyada 15bin euro Onların kazanclarıyla kıyaslarsak 15bin TL onlara göre.

yani bu araçlar 0 marka üretilirse ve eğer 2030 yılına kadar tüm Türkiye Elektrikli sisteme geçerse devrim yaparız ama bu araçlar bizim ülkemizde 500bin tl den falan satılacaksa ki vergiler vs. kat kat kat olacaksa yine hiç bir cacığa yaramaz.

Sonuçta devlet büyükleri de kullanacak olsa önemli olan halkın ve milletin kullanabilecek olması hani gariban adamın yeni çıkan markayı 10 sene sonra falan alabilmesi gibi birşey bu . Tüm Türkiyeye ayak uydurmalı bence Gariban işçisinden zengin iş adamına herkese uyumlu makul fiyatlar eşliğinde satılmalı . Sonuçta yılda 175 bin adet üretilecek diyor bunları biz almayacak (alamayacak) isek bir anlamı yok bu işin ve emeğin ve de onca reklamın.

Roselly' Alıntı:
mavisimsek' Alıntı:
Roselly' Alıntı:
Pembesi olursa güzel yoksa boş

ben sana pembe üretim için şimdi cimerden patent ayarlarım sen skıntı yapma :D
sen onu alabilecek misin onu de :)

üzerinde sim de olacak mı

Ruhsat amiri değilim :)
Yazarız cimere cimcime kızlar istiyor diye umursarlarsa tamam :D

Roselly

30 Eki 2019
164 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
mavisimsek' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
Bütün devlet büyükleri mercedeslerini satıp yerli araç kullancaksa iyi yoksa boş iş

TOGG cok efsane bir araç fakat EVT s1 ve hugo yu da bi araştırın ellerinden tutulmadı o araçların spor araçlardı .

Togg un HUV ve Sedan kasa tipi yayınlandı muazzam fakat mesela bizim ülkemizde 150 bin tl ye aldıgımız bmw markalı araçlar Almanyada 15bin euro Onların kazanclarıyla kıyaslarsak 15bin TL onlara göre.

yani bu araçlar 0 marka üretilirse ve eğer 2030 yılına kadar tüm Türkiye Elektrikli sisteme geçerse devrim yaparız ama bu araçlar bizim ülkemizde 500bin tl den falan satılacaksa ki vergiler vs. kat kat kat olacaksa yine hiç bir cacığa yaramaz.

Sonuçta devlet büyükleri de kullanacak olsa önemli olan halkın ve milletin kullanabilecek olması hani gariban adamın yeni çıkan markayı 10 sene sonra falan alabilmesi gibi birşey bu . Tüm Türkiyeye ayak uydurmalı bence Gariban işçisinden zengin iş adamına herkese uyumlu makul fiyatlar eşliğinde satılmalı . Sonuçta yılda 175 bin adet üretilecek diyor bunları biz almayacak (alamayacak) isek bir anlamı yok bu işin ve emeğin ve de onca reklamın.

Roselly' Alıntı:
mavisimsek' Alıntı:
Roselly' Alıntı:

cimcime mi :( 
Sad-Clara-barbie-movies-24588145-1024-576.png

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Roselly' Alıntı:
mavisimsek' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

Roselly' Alıntı:
mavisimsek' Alıntı:
Roselly' Alıntı:

cimcime mi :( 
Sad-Clara-barbie-movies-24588145-1024-576.png

Pembe araba mı olur :D
Mis gibi gri Bordo falan nerene yetmiyo tabi pembe isteyenler cimcime oluyo :)

Codex

11 Ara 2017
1,471 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
%100 Yerli Krankları Nerden Metali Nerden Stop Lambaları Nerden NEREDE Üretildi AÇıklasınlar 2 Tane Sipariş Verip Kanıtı Atcam Foruma Mk Biz Helikopterde Üretiyoruz TAnkta Hepsinin Malzemleri Dışardan GEliyor Burada Topluyorlar Bunada İnanın ......