Hoşgeldin Misafir

Yetki Talebi h.k.

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba @DeepImpact - @JQTR1 ve diğer forum yetkilileri.
Bu aralar forumda pek aktif olamıyorsunuz yani hayat şartları tabi. Forumda sürekli aktif olarak kullanıcıları stalklıyorum takip ediyorum.

Forumda gereksiz sömürmeye gelmiş asalaklar dolaşıyor. Bunları sürekli tespit ediyorum fakat zamanında banlanmadığı için içerikleri süpürüp gidiyorlar.

Sizlerden ricam forumda aktif olan arkadaşlardan 1 yada 2 tanesine banlama yetkisi vermeniz ya da ben bu banlama olayına talibim.

Seviyeli bir şekilde kullanıcıları yasaklama işlemini yapabilirim.

Bunu tüm kullanıcılara açık bir şekilde yazıyorum, forumda rütbe alma ile ilgili bir düşüncem yok aslında sadece kısa bir süreliğine bu yetkiyi alırsam çok sevinirim.

Saygılarımla.

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
Bu aralar forumda pek aktif olamıyorsunuz yani hayat şartları tabi. Forumda sürekli aktif olarak kullanıcıları stalklıyorum takip ediyorum.

Forumda gereksiz sömürmeye gelmiş asalaklar dolaşıyor. Bunları sürekli tespit ediyorum fakat zamanında banlanmadığı için içerikleri süpürüp gidiyorlar.

Sizlerden ricam forumda aktif olan arkadaşlardan 1 yada 2 tanesine banlama yetkisi vermeniz ya da ben bu banlama olayına talibim.

Bunu tüm kullanıcılara açık bir şekilde yazıyorum, forumda rütbe alma ile ilgili bir düşüncem yok aslında sadece kısa bir süreliğine bu yetkiyi alırsam çok sevinirim.

Saygılarımla.

Katiliyorum mantikli birsey @Akura 'ya yetki verilsin

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Literary' Alıntı:
Akura' Alıntı:

Saygılarımla.

Direkt ben talip değilim, aktif tanınan eski birileri varsa ilk önce onlara verilsin :)

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
Literary' Alıntı:
Akura' Alıntı:

Saygılarımla.

Direkt ben talip değilim, aktif tanınan eski birileri varsa ilk önce onlara verilsin :)

Aktif olan kişi sayıları belli gelip kaçanlar da belli @Akura ya katılıyorum aktif olan kişilere modoretörlük gibi bir yetki verilmeli geçen gün aynı konulardan 2 tane görmüştüm o konu hakkında yazı yazdım  birleştirin dilerseniz diye o şekilde duruyor yoğunluktan görülmemiş olabilir  buna eminim Herkese iyi forumlar  aşağıda bahsettiğim 2 konu olan link i tekrar paylaşayım 
ByTNT' Alıntı:
Bu konudaki script tam olarak benim istediğim bir script Pdo alt yapısı vs.. bunu kullanmak istiyorum fakat dediğim gibi 5.6 üstü sistem çalımıyor buna yakın bir öneriniz varsa onuda benimle paylaşırsanız çok sevinirim bu arada @percl Sende tekrar foruma hoş geldin geçmiş olsun 
Dip not bahsi geçen script konusundan 2 adet açılmış gerek duyulması halinde birleştirilebilir. Link1 Link2

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yönetim üyeleri sık sık foruma gizli giriş yapıyor ve düzenli olarak denetleniyor biz birini banladığımızda saniyesinde tüm izlerini temizliyoruz sanmayın forum ile ilgilenilmiyor ama yetki konusunu @JQTR1 ile konuş arada gözden kaçanlar oluyor onları da bildirirseniz güzel olur

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İlgin için teşekkür ederiz, gözden kaçanlar oluyor elbet. Banlasan da yeni hesap açıp geliyor işsiz aveller adamına göre özel bölümlerde paylaşım yapmak en mantıklı olan sanırım.

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
mesaj sınırı koyalım o zaman konulara belli forumlara + mesaj girebilsin mesela, bunu da her ay otomatik sıfırlayalım. Rank sistemi gibi :)

ByTNT

24 Kas 2020
124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
İlgin için teşekkür ederiz, gözden kaçanlar oluyor elbet. Banlasan da yeni hesap açıp geliyor işsiz aveller adamına göre özel bölümlerde paylaşım yapmak en mantıklı olan sanırım.
Yeni üyeler için düzenleme yapsak  Ör: 1 ay doldurmamış üyeler forum içeriğini göremese 20 konu açmayan içeriği göremese gibi vs vs.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
mesaj sınırı koyalım o zaman konulara belli forumlara + mesaj girebilsin mesela, bunu da her ay otomatik sıfırlayalım. Rank sistemi gibi :)

Kıdemli sistemini çıkardık işte ama yetersiz kaldı, sadece bizlerde olan konuları belirlerseniz oraya taşırız. Yada örneğin gözüme çarpan @DevilDeep direk Warez Extra bölümüne açabilir bizde olan konuları. Bu sayede sömürülmez.

ByTNT' Alıntı:
Yeni üyeler için düzenleme yapsak  Ör: 1 ay doldurmamış üyeler forum içeriğini göremese 20 konu açmayan içeriği göremese gibi vs vs.

Bu sefer de çer çöp konu kasıyorlar kardeşim, kek tarifi börek tarifi vb. O da ek bir yük yöneticilere..

DevilDeep

27 Tem 2019
387 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Adım Geçmiş Yazayım.
Benim Yetki ile yada Vip ile İşim Yok, Keyfi Takılıyorum.
Açtığım Bütün Konuları Görüyorum Diğer Bütün Warez Forumlara Taşınmış Çokta Önemli Değil.
Övünmek Gibi Olmasın Zaten Bende Olanların 3te 1i Vip veya Diğer Forumlarda Yok Maksat Eğlence Olsun Vakit Öldürüyorum. Yoksa Bir Forum Açmak 100 TL gibi Basit Bir Paraya Bakar.