Hoşgeldin Misafir

Yetkililere zahmet bu konuya bakmalarını istiyorum

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle herkese merhabalar burda kimin ne paylaşıcağına karışmam fakat şuan forumda bir kaç insan cidden alakasız konular açıyor kimin ne konu açacağına tekrar söylüyorum karışmak benim haddim değil fakat günde 10 tane konuyu art arda açınca ve kendimce saçma konular açılıyor.Bu konular güzel faydalı konuları da engelliyor çünkü malum site bir algoritmayla ilerliyor ve son konular bölümü istila ediliyor.Bu cidden çok rahatsız edici bir durum olmaya başladı.Yetkili abilerim/kardeşlerim lütfen günlük konu açma sınırı getirin veya bu konu hakkında üyeleri uyarmanızı talep ediyorum.Güzel konular öne çıkmadığı için harcanıyor.Script paylaşılıyor bakamadan yok oluyor.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba adminlerimiz geçmiş dönemde son konulara bi ayar yapmıştı ( @DeepiMpaCt ) gereksiz off konular son konularda gözükmüyodu sanırım yeni bi güncellemeye gidilmekte kendileri mutlaka ilgilencektir

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir kaç kategori var ve genelde buralara gereksiz konular açılıyor, en basit çözüm Oyun v.b kategorileri son konulara müdahil olmasını engelleyen bir sistem getirmek olabilir.

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gjz0' Alıntı:
Bir kaç kategori var ve genelde buralara gereksiz konular açılıyor, en basit çözüm Oyun v.b kategorileri son konulara müdahil olmasını engelleyen bir sistem getirmek olabilir.

çok tatlı olurdu.

WebciAdam' Alıntı:
Merhaba kanka  sorun yok ılgın ıcıın tesekurler bu sorun için ne gerekırse yapmaya calısıcaz

teşekkür ederim