Hoşgeldin Misafir

Yılbasina Özel Duyuru Dikkat !!!

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
-DELİKANLI OL İKİ DAKİKANI AYIR OKU !-

-BU GECE ALKOLÜ GÖTÜYLE İÇİP MİLLETE İŞ OLACAK , KIZLARA SARACAK Bİ TON YAVŞAK OLACAK SOKAKLARDA AKLINIZI KULLANIN ANNENİZE YALAN SÖYLEYİP SOKAKLARDA İPNELİK PEŞİNDE KOŞCAĞINIZA YENİ YILA ANNENİZLE BABANIZLA GİRİN BIRAKIN MİLLET SİZİN HAKKINIZDA SÜT DESİN , BEBE DESİN ŞUNU DA UNUTMAYIN Kİ ALKOLÜ GÖTÜYLE İÇİP MİLLETE SARAN ERKEKLERDEN OLMAK YERİNE EVDE ANNESİYLE BABASIYLA OTURANLARDAN OLUYOSAN HARBİDEN ADAM KELİMESİ EN ÇOK SANA YAKIŞIR HADİ EYVALLAH...
-

NOT: KIMSE YAZDIKLARIMI HAKARET OLARAK ALGILAMASIN...

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Security' Alıntı:
-DELİKANLI OL İKİ DAKİKANI AYIR OKU !-

-BU GECE ALKOLÜ GÖTÜYLE İÇİP MİLLETE İŞ OLACAK , KIZLARA SARACAK Bİ TON YAVŞAK OLACAK SOKAKLARDA AKLINIZI KULLANIN ANNENİZE YALAN SÖYLEYİP SOKAKLARDA İPNELİK PEŞİNDE KOŞCAĞINIZA YENİ YILA ANNENİZLE BABANIZLA GİRİN BIRAKIN MİLLET SİZİN HAKKINIZDA SÜT DESİN , BEBE DESİN ŞUNU DA UNUTMAYIN Kİ ALKOLÜ GÖTÜYLE İÇİP MİLLETE SARAN ERKEKLERDEN OLMAK YERİNE EVDE ANNESİYLE BABASIYLA OTURANLARDAN OLUYOSAN HARBİDEN ADAM KELİMESİ EN ÇOK SANA YAKIŞIR HADİ EYVALLAH...
-

NOT: KIMSE YAZDIKLARIMI HAKARET OLARAK ALGILAMASIN...

Helal reiss Turkhacks fertleri delikanlıdır

kralmetin0606

13 Tem 2019
908 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
(Asayiş Ben Kemal :) Güven timinde görevli polis memuruyum. 11.kişiyi gözaltına aldık. Sarkıntılık ve gasptan bitmiyor şerefsizler. Çok güzel bir konuya değinilmiş. Anne babasıyla yılbaşını evinde geçiren adamdır. EEE nede olsa taş yerinde ağırdır.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kralmetin0606' Alıntı:
(Asayiş Ben Kemal :) Güven timinde görevli polis memuruyum. 11.kişiyi gözaltına aldık. Sarkıntılık ve gasptan bitmiyor şerefsizler. Çok güzel bir konuya değinilmiş. Anne babasıyla yılbaşını evinde geçiren adamdır. EEE nede olsa taş yerinde ağırdır.

Amirim görevde bile forumdasın örnek ths müridisin vesselam :)

kralmetin0606

13 Tem 2019
908 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
kralmetin0606' Alıntı:

Amirim görevde bile forumdasın örnek ths müridisin vesselam :)

Çünkü Severek takip ediyorum :)

mavisimsek

16 Eyl 2019
267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SecDeT_' Alıntı:
Bugün club de 2 tane ergen içmiş bana tip tip bakıyolar ne bakiyonuz kardesim dedim küfrettiler .d Bi güzel dövdük bu suç olurmu :dd

.s mantıksız yazmışsın kardeşim de neyse Yeni yılınızı bilmem de mekkenin fethini bilmelisiniz 
Bu gün Muhsin Yazıcıoğlunun doğum günü bilmelisiniz bence . gibi gibi.

SecDeT_

30 Tem 2019
80 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
mavisimsek' Alıntı:
SecDeT_' Alıntı:
Bugün club de 2 tane ergen içmiş bana tip tip bakıyolar ne bakiyonuz kardesim dedim küfrettiler .d Bi güzel dövdük bu suç olurmu :dd

.s mantıksız yazmışsın kardeşim de neyse Yeni yılınızı bilmem de mekkenin fethini bilmelisiniz 
Bu gün Muhsin Yazıcıoğlunun doğum günü bilmelisiniz bence . gibi gibi.

özet gectim bea.

kralmetin0606' Alıntı:
SecDeT_' Alıntı:

Yok darptan pek bir şey çıkmıyor (Tabi hakim savcı cocugu vs degilse )

Kral normalde  kavgayı sevmemde bunlar ana baba katıp kendilerini bisey saniyorlar ya bunlarla konusmak olmuyor dayaktan anlıyorlar